Anasayfa Haber Yeni Red Dead Redemption 2 Yaması Sorunlara Odaklanıyor

Yeni Red Dead Redemption 2 Yaması Sorunlara Odaklanıyor

Red Dead Redemption 2

Rockstar, yeni güncellemelerle birlikte Red Dead Redemption 2 deneyimini geliştirmeye devam ediyor.

Rockstar’ın elinden çıkan Red Dead Redemption 2, PC için çıkış yaptığı günden itibaren kullanıcılara çeşitli hata ve optimizasyon sorunları yaşatmıştı. Zamanla yayınlanan sayısız güncelleme ile birlikte birçok sorun giderildi ve performans iyileştirmeleri yapıldı.

9 Haziran itibarıyla Rockstar, Red Dead Redemption 2’nin PC sürümü için yeni bir yama yayınladı. Bu yamanın boyutu 1.30 GB ve en son güncellemeden bir ay sonra geldi. Heyecanlandırıcı yenilikler yok ancak çeşitli hatalar giderilmiş durumda.

Özellikle oyunda çökme, kilitlenme ve oyunun başlamamasına neden olan sorunlar çözüme kavuşuyor. Oyunu uzun süre oynarken meydana gelen bellek kullanımı ve akabinde yaşanan çökme sorunu da düzeltildi. Gelin, değişiklik notlarına birlikte bakalım;

Red Dead Redemption 2 Yama Notları

  • Oyunu belirli donanım yapılandırmalarında başlatırken oluşabilecek bir kilitlenme sorunu düzeltildi.
  • Birden çok ekran kartı bulunan sistemlerde çıkış aygıtları arasında geçiş yaparken meydana gelebilecek bir çökme düzeltildi.
  • Oyunun, desteklenmeyen Intel tümleşik grafik aygıtının yanında özel bir AMD grafik kartı kullanan bazı sistem yapılandırmalarında başlatılmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
  • DirectX 12 kullanılırken oyunun bazı düşük sistem yapılandırmalarında başlatılmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
  • DirectX 12 kullanım senaryosundaki bellek sorunu düzeltildi. Bu da RAM kullanımının artmasına ve uzun oyun oturumları sırasında olası çökmelere neden oluyordu.
  • Story Mode ve Red Dead Online’da oyun sırasında meydana gelen birkaç rastgele çökme düzeltildi.

İlginizi çekebilir: Xbox PC Oyunlarına Mod Desteği Geliyor: Yeni Xbox Store