Anasayfa Haber Marvel’s Avengers İçin Oynanabilir Hawkeye Karakteri Duyuruldu

Marvel’s Avengers İçin Oynanabilir Hawkeye Karakteri Duyuruldu

marvel's avengers hawkeye

Crystal Dynamics, ilk lansman sonrasında Marvel’s Avengers’a eklenecek yeni karakterlerden ilkinin Hawkeye olduğunu açıkladı.

Marvel’s Avengers; Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow ve Captain Marvel olmak üzere oldukça sağlam bir oynanabilir karakter listesine sahip. Ancak oyundaki karakterler bu listedekilerle sınırlı kalmayacak. Bu listeye eklenecek karakterlerden ilki ise Hawkeye. Karakter, oyunun ana hikayesinin dışında kendi hikayesine ve kendi görevlerine sahip olacak. Ayrıca, solo ve co-op olarak oynama seçeneğini de barındıracak.

Tüm bu açıklamalara ek olarak, yeni oynanabilir karakter olan Hawkeye için IGN YouTube kanalından kısa bir trailer da yayınlandı;

Marvel’s Avengers’ın Hawkeye karakteri, 2012’den 2015’e kadar kullanılan ve eleştirmenlerce beğenilen Matt Fraction-David Aja çizgi romanından ilham alacak. Crystal Dynamics, oyunun lansmanından sonra Hawkeye’ın yanı sıra üç ana karakterin daha oyuna ekleneceğini duyurdu. Bu karakterlerin ismi henüz açıklanmamış olsa da Marvel Sinematik Evreni’nin baskın karakterlerinden Scarlet Witch, Vision ve Doctor Strange’in olmasını bekliyoruz.

Ayrıca çıkış tarihi yaklaşan oyunun beta sürümü hakkında yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Buna göre oyuncular beta sürümde dört süper kahramanı deneme fırsatı bulacak. Bunlar Iron Man, Hulk, Black Widow ve Captain Marvel olacak. Oyunun önsözü, iki adet eklenmiş hikaye görevi ve çok oyunculu mücadeleler de beta sürümünde bulunacak.

Oyun PS4 için 7 Ağustos, Xbox One ve PC için 14 Ağustos’ta ön siparişe sunulacak. Son olarak oyunun açık betasının da PS4 için 14 Ağustos, diğer tüm platformlar için ise 21 Ağustos’ta başlayacağını belirtelim.