Anasayfa Haber Call of Duty Black Ops Cold War Bu Hafta Duyurulabilir

Call of Duty Black Ops Cold War Bu Hafta Duyurulabilir

Call of Duty Black Ops Cold War

Bir süredir sızıntılara konu olan Call of Duty Black Ops Cold War oyununun 14 Ağustos Cuma günü resmi olarak duyurulacağı tahmin ediliyor.

Oyuncular tarafından merakla beklenen Call of Duty Black Ops Cold War ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber çıkış tarihi ortaya çıkan oyunun, bugün ise ne zaman tanıtılacağı ile ilgili bazı gizemli bilgilerin yer aldığı bir web sitesi açıldı.

Activision tarafınca açıldığı belirtilen bu web sitesinde de serinin yeni oyununun 14 Ağustos tarihinde açıklanacağına işaret ediliyor. Şimdilik, konuyla ilgili Activision cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı kaynaklar tarafınca elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu oyunun 14 Ağustos Cuma günü TSİ 19:00‘da resmi olarak tanıtılacağı belirtiliyor.

Bahsi geçen şifreli web sitesini incelediğimizde ise bizleri Call of Duty Black Ops’dan aşina olduğumuz bir tüplü televizyon, bir telefon ve bir adet de video oynatıcı karşılıyor. Söz konusu bu video oynatıcı ise sürekli olarak saat 12:00’ı gösteriyor.

Bunun dışında yine aynı video oynatıcıda hemen aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi ”8-14” tarihini işaret eden sayılar da yanıp sönüyor. Bu da söz konusu oyunun 14 Ağustos Cuma günü saat 12:00‘da (TSİ 19:00) tanıtılacağı anlamına geliyor. Tabi, haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi şimdilik Activision cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre bahsi geçen oyunun en kısa süre içerisinde tanıtılacağını tahmin ediliyor. Son olarak ise söz konusu web sitesine bu link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Yeni Call Of Duty Oyunu Nasıl Olacak?

Black Ops evreninde geçeceği belirtilen oyunda Vietnam Savaşı’nı konu alacak olan yapımcı firma, aynı zamanda Frank Woods ve Alex Mason gibi serinin sevilen karakterlerini de yeniden getirecek. Bildiğiniz üzere, Activision geçtiğimiz yıl Modern Warfare serisini yeninden başlatmıştı. Bu doğrultuda Captain Price ve Gaz gibi sevilen karakterleri de geri getiren yapımcı firma, ayrıca yeni Modern Warfare oyunuyla beraber oldukça büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı da başarmıştı.

Şimdi de benzer bir yöntemi yeni Black Ops oyununda da denemeyi planlayan Activision, yeni Call of Duty oyunuyla beraber oyunseverlere bambaşka bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu detayların haricinde paylaşılan bir diğer rapordaysa yeni oyunla beraber Black Ops serisi ile özdeşleşen Zombi Modu’nun da geri geleceği iddia ediliyor.