Anasayfa Haber Mount and Blade II: Bannerlord Güncellemesiyle Birlikte Yeni Mod Araçları Geliyor

Mount and Blade II: Bannerlord Güncellemesiyle Birlikte Yeni Mod Araçları Geliyor

Mount and Blade II: Bannerlord

Yeni Mount and Blade II: Bannerlord güncellemesi mod araçları ve oyun içi değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Uzun yıllar süren bekleyişin ardından çıkış yapan Mount and Blade II: Bannerlord, yüksek satış rakamlarına ulaşarak büyük başarılar elde etmişti. Oyunun halen erken erişim aşamasında olduğunu belirtmekle birlikte sürekli olarak güncelleme aldığını söylemek mümkün. Bununla yanında biz de Bannerlord’da uzun vakitler geçirirken canlı yayınlar yapmayı ihmal etmemiştik.

Şimdi ise TaleWorlds, Steam gönderisi ve hazırladığı bir video aracılığıyla Mount and Blade II: Bannerlord için hazırladığı mod araçlarını sergiledi. Yeni araçlarla birlikte yeni dünya haritası da dahil olmak üzere oyunda yeni sahneler oluşturmak ve düzenlemek mümkün. Ayrıntıya girecek olursak yeni araziler, haritalar, nesneler, malzemeler, dokular ve atmosfer gibi sayısız geliştirme yapılabiliyor.

Oyun içi geliştirmelere bakarsak yapay zeka iyileştirmeleri, otoblok (yalnızca tek oyunculu mod), çengelli mızrak sökme animasyonları, yeni zırhlar ve kalkanlar gibi değişiklikler göreceğiz.  İlk modlama araçları ile birlikte oyunda farklı geliştirmeleri beraberinde getirecek yeni yama bu ayın sonlarında indirmeye sunulacak. Ayrıca Mount and Blade II’nin en azından Mart 2021’e kadar erken erişimde kalması bekleniyor.