Anasayfa Haber EA Play Steam Çıkış Tarihi Açıklandı

EA Play Steam Çıkış Tarihi Açıklandı

EA Play Steam çıkış tarihi

Oyunseverler tarafından merakla beklenen EA Play Steam çıkış tarihi sonunda resmi olarak açıklandı.

Kısa bir süre önce birçok EA oyununu Steam mağazasına ekleyen Valve, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde de EA Play servisi için özel bir sayfa oluşturmuştu. Oluşturulan bu sayfayla beraber EA Play (eski adıyla EA Access) servisinin Steam platformuna da geleceğinin açıklanmasının ardından bugün ise EA Play Steam çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu.

Yapımcı firma tarafınca yapılan açıklamaya baktığımızda ise söz konusu hizmetin 31 Ağustos itibariyle Steam üzerinden kullanılmaya başlanacağını görmekteyiz. Bunun yanı sıra şimdilik bahsi geçen hizmetin fiyatı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

EA Play Steam çıkış tarihi Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz hafta Valve tarafından oluşturulan sayfayla beraber hizmetin fiyatı da açıklanmıştı. Bu doğrultuda ise Valve, EA Play hizmetinin aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL olacağını duyurmuştu. Fakat bugün yapılan güncelleme sonrasında söz konusu bu fiyat bilgisinin kaldırıldığına şahit olmaktayız.

Ancak söz konusu hizmetin ABD‘de 5 dolardan başlayan bir fiyat ile kullanıcılara sunulacağını göz önünde bulunduracak olursak, bu hizmetin ülkemizde aylık 37 TL, yıllık ise 220 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıma sunulacağını tahmin etmekteyiz.

Tabi şimdilik EA Games cephesinden bahsi geçen abonelik hizmetinin fiyatı ile ilgili herhangi bir doğrulama gelmedi. Fakat, yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre abonelik servisinin fiyatlarının yakın zaman içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor. Son olarak, EA Play servisi ile ilgili detayları bilgileri Steam üzerinden inceleyebileceğinizi de belirtelim.