Anasayfa Haber Call of Duty Black Ops Cold War Duyuruldu

Call of Duty Black Ops Cold War Duyuruldu

Call of Duty Black Ops Cold War

Uzunca süren sızıntıların ardından Call of Duty Black Ops Cold War nihayet resmi olarak duyuruldu.

Yeni Call of Duty oyunu sonunda resmiyet kazandı. Uzunca süren sızıntıların ardından serinin yeni oyunu Call of Duty Black Ops Cold War ismiyle duyuruldu. Yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte serinin yeni oyununun Soğuk Savaş döneminde geçeceğini doğrulayan yapımcı firma, aynı zamanda oyunun ilk fragmanı için de tarih verdi.

Oyunun detaylı duyurusunun ve fragmanının 26 Ağustos tarihinde yayınlanacağını belirten yayıncı firma, ayrıca yayınlamış olduğu duyuru videosuyla beraber yeni oyun ile ilgili bir takım ipuçlarını da oyunculara gösterdi.

Yaklaşık olarak 6 gün sonra duyurulacak oyun tanıtım videosunda ise “Tarihi bilmeyenler onu tekrar yaşamaya mahkumdur” ibaresi üzerine duruluyor. Hatırlarsanız, söz konusu bu cümle geçtiğimiz günlerde oldukça esrarengiz bir şekilde Call of Duty Warzone oyuncularına gösterilmişti. Yaşanılan bu gelişmeden sonraysa söz konusu bu cümlenin CoD Black Ops Cold War‘ı işaret ettiği ifade edilmişti.

Bugün ise “Tarihinizi Bilin!” başlığıyla yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber bahsi geçen bu iddiaları doğrulayan yapımcı firma, aynı zamanda bir süredir devam eden Soğuk Savaş iddialarını da doğrulamış oldu.

Tanıtım videosuna geldiğimizde ise bizleri eski bir KGB Ajanı olan Yuri Bezmenov‘un yaptığı bazı açıklamalar karşılıyor. Bezmenov’un konuşması sırasında yanıp sönen metinlerde ise “Perseus” kod adlı bir Sovyet Rusya casustan bahsediliyor. Sovyet Rusya için çalışan bu casusun ise ABD’nin nükleer silah yarışında geri düşmesini sağlamak için batıya gönderildiği de ifade ediliyor.

Söz konusu fragmanda oyun içi görüntülere ait herhangi bir kısma yer verilmiyor. Fakat yayınlanan tanıtım videosunda oyunun ilk fragmanının 26 Ağustos tarihinde yayınlanacağı da belirtiliyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri bugün yayınlanan tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.

https://youtu.be/zVSP9BM1o5Q