Anasayfa Haber Call of Duty Black Ops Cold War Tanıtım Saati Açıklandı

Call of Duty Black Ops Cold War Tanıtım Saati Açıklandı

Call of Duty Black Ops Cold War tanıtım saati

Oyuncular tarafından merak edilen Call of Duty Black Ops Cold War oyununun tanıtılacağı saat resmi olarak açıklandı.

Activision, yeni Call of Duty oyunu ile ilgili yeni detaylar açıklamaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere, yapımcı firma geçtiğimiz günlerde yayınlanmış olduğu tanıtım videosuyla beraber Soğuk Savaş döneminde geçecek olan Call of Duty Black Ops Cold War oyununu duyurmuştu. Yapılan bu duyurunun hemen ardından bugün ise oyunun tanıtılacağı saat belli oldu.

Call of Duty’nin resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşıma göre, serinin yeni oyununun Türkiye saati ile 26 Ağustos 20:30’da Warzone’un Verdask haritasında düzenlenecek olan canlı etkinlikle beraber tanıtılacağını görmekteyiz.

Bunun haricinde oyunun ilk oynanış görüntülerinin de ne zaman gösterileceği de açıklandı. Bu kısımda yapılan açıklamalarda ise, merakla beklenen oyunun ilk oynanış görüntülerinin 27 Ağustos‘ta başlayacak olan Gamescom etkinliğinde gösterileceği belirtildi.

Şimdilik serinin yeni oyununun detayları ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak kısa bir süre önce yapılan sızıntıyla birlikte söz konusu oyunun 13 Kasım 2020 tarihinde çıkacağı netlik kazanmıştı. Bununla beraber ilk Black Ops oyununun hemen ardını konu alacağı ifade edilen yapımın Türkiye, Doğu Berlin, Sovyet KGB karargahı ve Vietnam gibi bölgelerde geçeceği de iddia edilmişti.