Anasayfa Haber CoD Black Ops Cold War PC Sürümü Sadece Battle.Net Üzerinden Oynanabilecek

CoD Black Ops Cold War PC Sürümü Sadece Battle.Net Üzerinden Oynanabilecek

Call of Duty Black Ops Cold War Battle Net

Tanıtımına saatler kalan Call of Duty Black Ops Cold War’un PC sürümünün sadece Battle.Net üzerinden oynanabileceği ortaya çıktı.

Call of Duty Black Ops Cold War ile ilgili her geçen gün yeni bir detay daha ortaya çıkmaya devam ediyor. 26 Ağustos günü saat 20:30′da düzenlenecek olan etkinlikle beraber tanıtılacak olan oyunun PC versiyonunun sadece Battle.Net üzerinden oynanabileceği ortaya çıktı.

Şimdilik, Activision cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak paylaşılan raporlara göre Blizzard Entertainment‘ın bazı kullanıcılara Black Ops Cold War’un PC sürümünün sadece Battle.Net’e özel olacağını ifade eden e-postalar gönderdiğini gözlemlemekteyiz.

Bazı kullanıcılara gelen e-postalarda ise aynı zamanda serinin yeni oyunun PC versiyonunun bir kez daha Beenox tarafından geliştirildiğine de özellikle vurgu yapılıyor. Hatırlarsanız, Activision’ın sahip olduğu bu stüdyo, son olarak 2015 yılında Black Ops 3, 2018 yılında ise Black Ops 4’ün PC sürümünü geliştirilen ekipte görev almıştı.

Şimdilik, oyun ile ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım videosuyla beraber oyunun bazı detayları da belli olmuştu. 26 Ağustos‘ta detaylı olarak duyurulacağı belirtilen Call of Duty Black Ops Cold War oyununun ise Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarına geleceği açıklanmıştı.