Anasayfa Haber CoD: Black Ops Cold War Oynanış Videosu Sızdırıldı

CoD: Black Ops Cold War Oynanış Videosu Sızdırıldı

Call of Duty Black Ops Cold War oynanış videosu

Call of Duty Black Ops Cold War’un çoklu oyuncu moduna ait olan oynanış videosu sızdırıldı.

Call of Duty Black Ops Cold War için geri sayım devam ederken, bugün ise oyunun merak edilen oynanış videosu sızdırıldı. Sızdırılan Call of Duty Black Ops Cold War oynanış videosu ile oyunun grafikleri ve bazı oynanış mekaniklerini gözler önüne serildi.

Bildiğiniz üzere Activision, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu açıklamayla beraber oyunun çoklu oyunculu modunun 9 Eylül’de tanıtılacağını duyurmuştu. Yapılan bu duyurunun hemen ardından ise, oyunun çoklu oyuncu moduna ait olan bir oynanış videosu sızdırıldı.

Kısa bir süre önce YouTube üzerinden yayınlanan oynanış videosundaysa, oyunun Miami haritası gözler önüne seriliyor. Bu kısımda aynı zamanda sızdırılan oynanış videosunda, oyunda yer alacak olan bazı silahlar ve ekipmanlarda açık bir şekilde gözüküyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri sızdırılan oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

Sızdırılan CoD: Black Ops Cold War Oynanış Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Hey3CcDTpN4

Call of Duty Black Ops Cold War Nasıl Olacak?

13 Kasım 2020 tarihinde çıkacağı açıklanan oyun, ilk Black Ops oyununun hemen sonrasını konu alacak. 1980’lerin başında tüm dengeleri altüst eden Soğuk Savaş döneminde geçeceği ifade edilen oyun, aynı zamanda daha önceki sızıntılarda olduğu gibi Doğu Berlin, Türkiye, Sovyet KGB ana karargahı ve Vietnam gibi bölgelerde geçecek.

1980’lerde yaşanan ABD-Rusya gerilimi üzerinde duracak olan oyunda aynı zamanda Soğuk Savaş döneminin tarihi figürlerine de yer verilecek. Yeni oyunla beraber ayrıca Frank WoodsMason ve Hudson gibi serinin en çok sevilen karakterleri de yeniden geri dönecek. WoodsMason ve Hudson‘la birlikte oyuncular, amacı dünyanın dengesini değiştirmek olan elit ajan Perseus‘un peşine düşecek.