Anasayfa Haber Diablo II: Resurrected, Eski Kayıt Dosyalarını Destekleyecek

Diablo II: Resurrected, Eski Kayıt Dosyalarını Destekleyecek

Diablo II: Resurrected Eski Kayıt

Diablo II: Resurrected ile 20 yıl önceki eski kayıt dosyalarınızı kullanabileceğiniz açıklandı.

Blizzard, Diablo II: Resurrected oyununun 20 yaşındaki eski kayıt dosyalarını destekleyeceğini duyurdu. Yani oyuna kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün olacak. Şirket bu anlamda yenilenen oyunun orijinaline ne kadar sadık olduğunu kanıtlamış oldu.

Oyunun yapımcısı Matthew Cederquiest, IGN Orta Doğu’ya verdiği röportajda, eski Diablo 2 kayıtlarının mükemmel bir şekilde yeniden yapıma uyarlandığını ifade ediyor. Bu haber, 20 yıldır değerli bir save dosyasını elinde tutanları oldukça memnun edecektir diye tahmin ediyoruz.

Eski kayıt dosyalarını içe aktararak favori karakterlerinize kolayca geri dönebilecek ve Diablo 2: Resurrected ile gelen tüm yenilikleri deneyimleyebileceksiniz. Bunlar arasında güncellenmiş görseller, iyileştirilmiş ağ bağlantısı ve oyunun konsol sürümleri ile çapraz ilerleme gibi detaylar yer alıyor. Şirketin oyunun görsellerini ellerinden geldiğince zorlarken, temel mekaniklere ise dokunmadığı da bilgiler arasında.

Warcraft 3: Reforged ile kullanıcıların tepkisini gören Blizzard bu defa ince eleyip sık dokuyor gibi gözüküyor. Şirket, aksiyon rol yapma oyunu değiştirmekten çok iyileştirmeye odaklanmış durumda diyebiliriz. Ek olarak, Diablo 2’nin Legacy BattleNet aracılığıyla çevrimiçi olarak mükemmel şekilde oynanabilir ve modlanabilir olmaya devam edeceği paylaşılıyor.