Anasayfa Haber Yeni T-Force Delta RGB ve Vulcan DDR5-5200 Bellekler Piyasaya Çıkıyor

Yeni T-Force Delta RGB ve Vulcan DDR5-5200 Bellekler Piyasaya Çıkıyor

5200 MHz gibi yüksek frekans hızlarına erişebilen, XMP 3.0 ve EEC teknolojileriyle desteklenen DDR5 bellekler satışa çıkmaya başlıyor.

TeamGroup, 2021 etkinliği sırasında özel sıvı soğutmalı SSD modelinin yanı sıra oyuncular için tasarladığı yeni nesil DDR5 belleklerini piyasaya sundu. DDR5 modüllerini tanıtan ilk şirketlerden biri olan TeamGroup, yeni bellekler konusunda ASUS, ASRock, BIOSTAR, GIGABYTE, MSI gibi büyük anakart üreticileriyle birlikte çalıştığını söylüyor.

Yeni T-Force Vulcan DDR5 Gaming serisi, ısı dağılımı için alüminyum alaşım ve daha verimli soğutma için ısıyı yukarıdan aşağıya hızla uzaklaştıran ultra iletken soğutma jeli ile donatılmış. DDR5 RAM’ler, DDR4’e karşı daha düşük voltaj kaybı ve parazitlenmeye sahip. Vulcan serisi 5.200 MHz’e kadar frekanslarla çalışırken, daha iyi performans ve kararlılık için DRAM birimlerindeki hataları otomatik olarak düzeltebilen EEC teknolojisiyle destekleniyor. Bununla birlikte Intel’in yeni XMP 3.0 teknolojisi kullanılıyor ve tek tıklamayla hız aşırtma yapmak mümkün.

Yine benzer özelliklere sahip olan T-Force Delta RGB Gaming serisi ise RGB aydınlatma ile geliyor. RGB LED’ler ayrıca renk ve çeşitli efektler için ayrı ayrı programlanabiliyor. Bu bellek serisi, 16 GB veya 32 GB kapasitelerde 5.200 MHz hızlarla sunulacak. Ayrıca 2X16 GB ve 2X32 GB kitler de satışa çıkacak.

TeamGroup, DDR5 standardına dayanan RAM’lerinin 2021’in son çeyreğinde satışa çıkacağını söylüyor. Böylelikle G.Skill, Adata ve Corsair gibi üreticilerin de yavaş yavaş DDR5 teknolojisine sahip ürünleri piyasaya sunmasını bekleyebiliriz.