Anasayfa Haber Rockstar Launcher İçerisinde GTA Trilogy İzleri Ortaya Çıktı

Rockstar Launcher İçerisinde GTA Trilogy İzleri Ortaya Çıktı

Rockstar Launcher GTA Trilogy

Rockstar Launcher güncelleme kodlarında GTA Trilogy için detaylar bulundu.

Yeniden düzenlenmiş bir Grand Theft Auto üçlemesinin yolda olduğu halihazırda ortada. Yayıncı Take-Two Interactive, Ağustos ayında henüz resmi olarak açıklanmayan, önceden yayınlanmış üç oyunun tekrarı üzerinde çalıştığını söylemişti. Geçtiğimiz hafta ise Güney Kore’nin oyun derecelendirme kurulunbdan Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition adlı bir oyunun sınıflandırmasını sızmıştı.

Rockstar, bu süreçte kararlı bir şekilde sessiz kaldı ancak son Rockstar Launcher güncellemesi içinde ortaya çıkan bir üçleme sürümünün daha fazla kanıtı ortaya çıktı. RockstarIntel’den @videotech_, güncellemede Grand Theft Auto 3, Vice City ve San Andreas (üçlemeye dahil edilecek oyunlar) ile ilgili referanslar buldu. GTAForums‘ta yayınlanan launcher.exe dosyasının bir bellek dökümü de keşfi doğruladı.

Güncellemeden çıkarılan veriler ayrıca Unreal Engine ile yeniden yaratılan sürümlerle ilgili önceki raporların doğru olduğunu gösteriyor. Kodda bulunan oyunlar arasında Grand Theft Auto III – Unreal, Grand Theft Auto: Vice City – Unreal ve Grand Theft Auto: Vice City – Unreal yer alıyor. Metin dizelerini kendiniz görmek isterseniz, herhangi bir hex düzenleyiciyi kullanarak dosyaları açmanız yeterli.

Rockstar Launcher güncellemesinin yeniden düzenlenmiş oyunlara özel referanslar içermesi, bunun yakında gerçekleşebileceğini düşündürüyor.