Anasayfa Haber Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Duyuruldu

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Duyuruldu

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Rockstar Games, Grand Theft Auto: Trilogy üçlemesini resmileştiren duyuru yayınladı.

Hatırlarsanız birçok kez yenilenmiş bir Grand Theft Auto üçlemesinin yolda olduğunu belirtmiştik. Yayıncı Take-Two Interactive, Ağustos ayında henüz resmi olarak açıklanmayan, önceden yayınlanmış üç oyunun tekrarı üzerinde çalıştığını söylemişti. Geçtiğimiz haftalarda ise Güney Kore’nin oyun derecelendirme kurulundan Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition adlı bir oyunun sınıflandırmasını sızmıştı.

Rockstar Games, nihayet sızıntıların ardından Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition üçlemesini duyurdu.

Yeniden düzenlenen GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas oyunlarını içeren üçlemede bizleri yenilenmiş grafikler karşılayacak. Ancak oyunların ışın izleme veya DLSS gibi teknolojileri destekleyip desteklemeyeceğiyle ilgili Rockstar Games ve Take-Two Interactive tarafında herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Grand Theft Auto: The Trilogy Çıkış Tarihi

GTA serisinin yeni üçlemesi için çıkış tarihi henüz netleşmedi ancak bu yıl PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 ve Switch için çıkması bekleniyor. Üçleme bunun ardından iOS ve Android akıllı telefon ve tabletler için de çıkışını gerçekleştirecek.

Son olarak sizleri tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.