Anasayfa Haber Newegg, 12. Nesil İşlemcileri Yanlışlıkla Müşterilerine Gönderdi

Newegg, 12. Nesil İşlemcileri Yanlışlıkla Müşterilerine Gönderdi

Intel 12. Nesil Alder Lake İşlemciler CPU

Alder Lake CPU’larını bazı müşterilere yanlışlıkla erkenden gönderen Newegg, sorunlardan kaçınmak için müşterileriyle tek tek iletişime geçiyor.

Intel’in 12. nesil işlemcileri resmi olarak tanıtılmış olsa da satış ve incelemelerin ambargosu 4 Kasım’da kalkacak. Ancak Reddit‘teki tartışmalara bakarsak ABD merkezli dev perakendeci ambargodan önce belirli bir gruba Alder Lake CPU’ları göndermeye başladı bile. Görünüşe bakılırsa perakendeci bazı hatalar yaptı ve Intel ile sorunlar yaşama ihtimali var.

Perakende devinin piyasaya sürülmemiş yongaları göndermesi başlı başına şaşırtıcı. Ancak Newegg’in şu anda işlemcileri gönderdiği müşterileri araması ve bu siparişlerle ilgi bilgi paylaşmamalarını söylemesi daha da şaşırtıcı.

Intel 12. Nesil Alder Lake İşlemciler CPU2

Neyse ki CPU’ların tasarımı ve ambalajları zaten Intel tarafından sergilenmişti, bu sebeple paylaşılacak çok bir şey yok. Newegg ve diğer perakendeciler henüz Z690 anakartları müşterilere göndermediğinden kimsenin bunları test etme imkanı bulunmuyor. Bu nedenle inceleme yapan kişi ve yayınlardan önce kimse Core i9-12900K’yı test edemeyecek.

Amiral gemisi Core i9-12900K CPU ile birlikte MSI ve ASUS gibi üreticilerin hazırladığı Z690 anakartları kutusundan çıkarmıştık. Ek olarak, yeni 12. nesil işlemcilerle ilgili tüm detaylara ayrıntılı makalemizden göz atabilirsiniz.