Anasayfa Haber Radeon RX 6750 XT Doğrulandı, 6X50 XT Serisi Yaklaşıyor

Radeon RX 6750 XT Doğrulandı, 6X50 XT Serisi Yaklaşıyor

AMD’nin Radeon RX 6000 serisini yenileyeceğini bir süredir konuşuyoruz. En son sızıntılarda RX 6950 XT, RX 6750 XT ve RX 6650 XT dahil olmak üzere en az üç modelin geleceği söyleniyordu. Öte taraftan bu kartların 10 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz. AMD’nin üretim ortakları şimdi yenilenen RDNA 2 kartların duyurusu için son hazırlıklarını yapıyor.

PowerColor, RRA dosyasına göre RX 6750XT Devil adında bir model piyasaya sürecek. Erkan Kartı üreticisi yaklaşmakta olan üst orta sınıf modelini Kore Ulusal Radyo Araştırma Ajansı’na sundu. “AXRX 6750XT 12GBD6-3DHEOC” olarak listelenen yeni bir kart, PowerColor’ın (TUL Corporation’a ait) şu anda planladığı özel modellerden biri olacak. Bu model, 29 Mart’ta yeni bir dosyalama yoluyla RRA’ya eklendi.

Listeler maalesef ürün adından ve bellek yapılandırmasından başka bir bilgiyi doğrulamıyor. Yeni ekran kartı, mevcut RX 6700 XT ile aynı şekilde 12 GB GDDR6 belleğe sahip olacak. Bunun yanında belleklerin 18 Gb/sn hıza ulaşacağı söyleniyor ve bant genişliği böylece 432 GB/sn’ye çıkacak.

Bellek güncellemesi dışında elimizde herhangi bir veri yok. Ancak yenilenen RX 6X50 XT serisiyle saat hızlarının biraz daha iyileştiğini görebiliriz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version