Anasayfa Haber Microsoft Teams İçin Çoklu Görev Paneli Geliyor

Microsoft Teams İçin Çoklu Görev Paneli Geliyor

Microsoft Teams Çoklu Görev

Microsoft, iPad’de Microsoft Teams kullanıcıları için çoklu görev paneli üzerinde çalışıyor. Microsoft 365 Yol Haritası sayfasına göre Microsoft, bir Teams toplantısı sırasında kullanıcıların daha üretken olmasına yardımcı olmak için daraltılabilir bir çoklu görev sağ paneli üzerinde çalışıyor. Yeni çoklu görev paneli, devam eden bir toplantının yanı sıra insanlarla sohbet edebileceğiniz bir yer olacak. Daha hızlı liste görünümleri, yeni sağ taraftaki çoklu görev paneline sahip olmanın bir başka önemli avantajı olacak.

Bu yeni özellikler, yol haritası sayfasına göre bu ay iPad’deki Teams kullanıcılarına sunulacak. Bu değişikliklerin yanı sıra Microsoft, iPad kullanıcıları için daha iyi Teams optimizasyonu sağlamayı da vaat ediyor.

Teams toplantısı sırasında sohbet etme yeteneği yeni değil. Bu özellik, Teams masaüstü kullanıcıları için halihazırda mevcut. Sohbet penceresi, masaüstündeki ana ekranın sağ tarafında açılıyor. Sohbet penceresi ve çoklu görev paneli çok benzer olsa da ikincisi sohbetten daha fazlasını sunmayı vaat ediyor gibi görünüyor.

Yine de bu değişikliklerin bu ay kullanıma sunulmasında gecikme yaşanabileceğini de unutmamak gerekiyor.