Anasayfa Haber Microsoft Teams için Excel Live Tanıtıldı

Microsoft Teams için Excel Live Tanıtıldı

Microsoft Teams Excel Live

Microsoft, Excel uygulamasını doğrudan Teams toplantılarına getirmek üzere hazırlık yapıyor. Excel Live adı verilen özellik Teams toplantı katılımcılarının Excel elektronik tablolarını birlikte gerçek zamanlı olarak düzenlemeleri için yeni bir yol sunuyor.

Excel Live, Microsoft’un bu yılın başlarında detaylandırdığı Microsoft Teams’deki Live Share işlevinin bir parçası durumunda. Hem de bunun için bir cihazda Excel’in kurulu veya çalışır durumda olmasına bile gerek yok. Ek olarak Excel’in normal bir sürümünde olduğu gibi belirli izinler ayarlamak veya değişiklikleri izleme gibi özellikleri de kullanmak mümkün olacak.

Excel’in bu entegrasyonunun Ağustos ayında gelmesi bekleniyor ve bugün başlatılan Teams’de yeni bir ortak açıklama özelliğini tamamlayacak. Ortak çalışma açıklamaları, tüm toplantı katılımcılarının bir toplantıda paylaşılan herhangi bir içeriği çizmesine, yazmasına veya üzerine tepki vermesine olanak tanıyor. Aslında bu, Microsoft’un Beyaz Tahta uygulamasında bulacağınız araçlarla aynı ancak açıklama eklemeye başlamak için ayrı bir deneyim başlatmanız veya içeriği içe aktarmanız gerekmiyor.