Anasayfa Haber Office Uygulamaları ChatGPT Benzeri Özellikler Alabilir

Office Uygulamaları ChatGPT Benzeri Özellikler Alabilir

Office ChatGPT

Microsoft tarafından ChatGPT sohbet robotu teknolojisinin Word, PowerPoint ve Outlook gibi Office uygulamalarına entegre edilmek istendiği ileri sürüldü. The Verge‘den isimsiz kaynaklara atıfta bulunan yeni bir haber, şirketin Mart ayında yapay zeka ile ilgili daha fazla duyuru yapmayı planladığını iddia ediyor. Bu arada Microsoft’un yakın zamanda yapay zeka destekli yeni Bing’i duyurduğunu da hatırlatalım.

Microsoft, diğer şeylerin yanı sıra Word’de yazma görevlerini otomatikleştirmek için yeni Bing’deki ChatGPT benzeri sohbet botu ile birlikte Prometheus Modeli’ni nasıl kullanacağını muhtemelen gösterecek. Ek olarak, yeni Bing’in Microsoft Edge web tarayıcısıyla entegrasyonu sayesinde Prometheus Modeli’nin Office web uygulamalarındaki görevler için zaten kullanılabileceğine işaret ediliyor. Makale, Microsoft’un yapay zeka teknolojisini PowerPoint grafikleri ve grafikleri oluşturmaya yardımcı olmak için kullandığını iddia ediyor.

Standart uygulamalara ve teknolojiye yapay zeka özellikleri ekleyen ilk olma yarışı, özellikle Microsoft ve Google arasında oldukça iyi gidiyor gibi görünüyor. Google’ın da geçtiğimiz günlerde Bard ile karşımıza çıktığını not olarak düşelim.