Anasayfa Haber iPhone 15 Serisinin Ön Cam Panelleri Ortaya Çıktı

iPhone 15 Serisinin Ön Cam Panelleri Ortaya Çıktı

Apple, iPhone 15 serisi için gün saymaya devam ederken seri hakkındaki sızıntılar giderek artıyor. En son gelen sızıntı telefonların ön cam panellerini ortaya çıkardı. Panelde selfie kamerası ve FaceID sensörleri için Dynamic Island tasarımı şeklinde oyuklar mevcut.

Bloglarda dolaşan bilgilere göre Pro modellerinin panelleri biraz daha kavisli yeni bir 2.5D kenar işlemesine sahip olacak. Ayrıca Pro ve Pro Max modellerinin dışındaki modellerin düz ekranlar sunmaya devam edeceğini belirtelim.

iPhone 15 Serisi Ön CamPro ve Pro Max modellerindeki ince ve kavisli kenar tasarımlarının ekran koruma uygulamalarının işleyişini zorlaştıracağının altını çizelim. Spekülasyonlara göre çerçeve ve kenar kısımlarının uzunluğu ile genişliği 0.5 mm azaltıldı. Peki siz iPhone 15 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yorum

  1. Mis gibi düz ekran varken, tüm ekran koruyucular ve kılıflar bu ekranlar ile sorunsuz çalışırken bombeli ekrana geçmek nasıl bir iş; anlayabilen anlatsın. Düz ekran olsa ne kaybedecekti tüketici? Sizin yapacağınız işi seveyim

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version