Anasayfa Haber Call Of Duty: Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Call Of Duty: Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Call Of Duty: Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi

Activision tarafından Call of Duty serisinin en yeni oyunu duyuruldu. Duyuruya göre Call Of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım’da çıkış yapacak.

Yayıncı, 2009 yılında yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare 2’deki “No Russian” senaryosunun yankılarını taşıyan bir tanıtım fragmanında hem adı hem de çıkış tarihini açıkladı. Fragmanda Captain Price ve Phillip Graves gibi karakterlerden bir diyalog mevcut.

Activision şu an için oyuncuların sadece bununla yetinmesini bekliyor. Daha fazla detay ise Ağustos ayının sonlarında gelecek gibi gözüküyor. Oyun serisinin resmi web sitesi, bu ayın başlarında oynaması ücretsiz oyun Call of Duty: Warzone’un içinde tam Call of Duty 2023’e (şimdiki adı Call of Duty: Modern Warfare 3) yol açacak bir oyun içi etkinlik olacağı haberini de paylaştı.

Bu arada geliştirici Sledgehammer Games’in Modern Warfare 3’ün baş geliştirme ekibi olduğu ve Activision’ın içinde ve dışında başka bir stüdyonun ekibi desteklemek için çalıştığı söyleniyor.

Oyunun hangi platformlarda yayınlanacağı belirsiz olsa da PC, Xbox Series X ve S konsolları ile PlayStation 5 konsollarına geleceği kesin. Ayrıca, Modern Warfare 3 için çeşitli DLC içerikleri geleceğini de tahmin edebiliriz.