Anasayfa Haber OpenAI ve Financial Times Modellerin Gelişimi İçin İşbirliği Yaptı

OpenAI ve Financial Times Modellerin Gelişimi İçin İşbirliği Yaptı

OpenAI Financial Times

OpenAI, saygın iş haberleri kaynağı Financial Times (FT) ile kurduğu stratejik ortalık ile ChatGPT’yi atfedilen içerikle geliştirmek, FT gazeteciliğinin ChatGPT’ye dahil edilmesi ve FT okuyucuları için yeni yapay zeka ürünleri ve özelliklerinin geliştirilmesi için birlikte çalışacak.

ChatGPT kullanan herkes için bu ortaklık, ilgili sorguları her sorduğunuzda seçilmiş özetleri, alıntıları ve FT makalelerine yönelik zengin bağlantıları göreceğiniz anlamına geliyor. FT’de çalışanlar artık yapay zekanın sunduğu yaratıcılık ve üretkenlik kazanımlarından yararlanabilmek için ChatGPT Enterprise’ı kullanıyor.

Ortaklığa hakkında konuşan FT Group CEO’su John Ridding şunları söyledi: “FT’nin faydalarının yanı sıra sektör için daha geniş etkileri de var. Yapay zeka platformlarının yayıncılara materyallerinin kullanımı karşılığında ödeme yapması elbette doğru. OpenAI, bizim için vazgeçilmez olan şeffaflığın, ilişkilendirmenin ve ücretlendirmenin önemini anlıyor. Aynı zamanda bu ürünlerin güvenilir kaynaklar içermesi de açıkça kullanıcıların yararınadır.”

FT entegrasyonu sayesinde ChatGPT’nin Google Gemini ve Perplexity’de olduğu gibi web’den herhangi bir bilgi almak yerine ortak olduğu kısıtlı kaynaklar aracılığıyla en son bilgileri ve haberleri alması mümkün olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version