Bil bakalım hangi futbolcuyum? - 3. Bölüm

Selamlar futbolseverler! Bu gün ¨Bil bakalım hangi futbolcuyum?¨ adlı serimizin 3. bölümünü yapıyoruz. Seriyi seviyorsanız yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Doğru cevap verenleri izleyeceğim, 2-3 gün sonra sonucu açıklayacağım. Haydi fazla uzatmadan blogumuza geçelim:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zorluk Derecesi: Biraz Zor
Arjantin'li bir santraforum. Aslında İtalya'lı bir Arjantinliyim gibi. İtalyan asıllı Arjantin'li işte. 28 yaşındayım, hala kariyerimin zirvelerini yaşayabilirim. Bazı taraftarlar beni ¨Irz Düşmanı¨ diye adlandırır. Gündelik hayatımla gündeme gelirim bazen. Karımla yaşadığım sorunlar, özel hayatım vs.
Kariyerime UD Vecindario Altyapı takımında başladım. Sonra Barça U16 kulübüne geçtim. U19'a kadar Barça'da kaldım ve sonra Sampdoria U19 kulübüne kiralandım. Sonra Barça U19'a geri döndüm, ancak Sampdoria beni as takımına transfer etti. Burada kendimi kanıtladım ve İnter'e transfer oldum. İnter'de hakkımda çok transfer haberi çıktı, neredeyse tüm dünya devlerinin listesindeydim ancak özel hayatım nedeniyle Paris Saint-Germain'e kiralandım. Sonra yeniden İnter'e döndüm ama PSG beni hala istiyordu. Bende yeniden özel hayatım ve kendi isteğim ile PSG'ye tam transfer oldum. Şu an PSG'de çok da iyi oynamıyorum ama kötü de denilemez. Milli takıma 2-3 senedir alınmıyorum. Bilin bakalım ben hangi futbolcuyum?

Yorumlar

Irz Düşmanı Mauro Icardi!
O değil de adam 1 sene daha İnter Milan'da kalsaydı ne teklifler gelirdi. Hep o karısı yüzünden.
İcardi'nin karısı ne öyle be.(Ozan Tufan misali)
 


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu cevabın yeterli olduğu kanısındayım.


Ben Arstotzka'dan alışmışım bildirim gelmesine, herhalde daha başlamadı diyorum 🤦‍♀️. Yorumlardan biraz kopya çekmiş olabilirim futbolcunun adı İcardi.



İnter"den ayrılmayacaktı

Irz Düşmanı Mauro Icardi!
O değil de adam 1 sene daha İnter Milan'da kalsaydı ne teklifler gelirdi. Hep o karısı yüzünden.
İcardi'nin karısı ne öyle be.(Ozan Tufan misali)

Hepiniz doğru cevap verdiniz, Cevap Mauro İcardi idi. Tebrikler. Cezam vardı ve bırakmıştım formu ama geri döndüm. Herkesi izleyeceğim.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
EZİC AJANI
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
776
Yorumlar
14
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

EZİC AJANI adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı