Brawlhalla Deneyimlerim

Merhaba Sevgili Okurlar,
Bu yazımda sizlere Brawlhalla deneyimlerimi, oyuna verdiğim puanı ve biraz bilgiyi beyninize enjekte edeceğim 😁

Öncelikle oyun Steam'den indirilebilir ve ücretsiz!
Puanımı şimdiden belirteyim, 8,5 ⭐

Gerek oynayışıyla, gerek düşük boyutuyla güzel bir oyun. Başlangıçta sizlere 7 civarı karakter seçeneği sunuyor ve çok fazla kilitli karakter var!
Oyunun Türkçe dil desteği yok. Yama da önermiyorum, zaten yoktur büyük ihtimal. Favori karakterlerimden birisi başlangıç karakterlerinden XULL

indir.jpg
Gücüyle öne çıkan bir karakter. Sevdiğim yeteneklerinden birisi zinciridir. Sağ tık basılı tutunca kapan gibi düşmanı yakalayıp fırlatabilirsiniz.

maxresdefault.jpg


Ayrıca oyuna Ben10 güncellemesi geldi, Dört Kol, Ateş Topu, Elmas Kafa gibi karakterler mevcut. Gerçekten güçlüler. Henüz kullanma fırsatım olmadı.

Oynaması gerçekten refleks gerektiriyor. Öğrenilen kombolardan , farklı farklı karakterlerden tutun her karaktere özel oynama tarzları ve statlar var. Gerçekten çok tatlı ve zaman harcanması gereken bir oyun. Birsürü modu var ve bu modlarla da farklılıklar yaşayabilirsiniz. Ranked modunda lig atlayarak kendiniz ıspatlayabilirsiniz.

Bu benim ilk blog deneyimim, umarım hoşunuza gitmiştir.

Yorumlar

Güzel olmuş ellerinize sağlık. Bizim arkadaş deli gibi oynuyordu bir aralar. Bende çok istiyorum şu tarz oyunlar oynayabilmeyi ama çok sıkıcı olmaya başlıyor belli bir süre sonra.
 
Controller ile oynamalık oyun dediğim oyunlardan. 26 koca saat devirdim Controller ile.
 
Güzel olmuş ellerinize sağlık. Bizim arkadaş deli gibi oynuyordu bir aralar. Bende çok istiyorum şu tarz oyunlar oynayabilmeyi ama çok sıkıcı olmaya başlıyor belli bir süre sonra.
Teşekkürler, kendimi geliştermeye çalışacağım. Bu ilk blog deneyimim oldu :D.
 
Kesinlikle çok güzel bir oyun. Ama çok zor. Daha doğrusu ben oynayamıyorum ama genede arada bi' maç giriyorum. Cidden çok eğlenceli. Herkese tavsiye ederim.
 
En sevdiğim oyunlardan birisi. Oyun yeni başlayan için çok zor ya da mantıksız geliyor ama ilerledikçe silahları adama havada atıp geri alıp vurmak gibi komboları yaptıkça zevk alıyor. Ayrıca yakında mobile çıkıyor!
 
Ben PS4 üzerinden oynuyordum arkadaşlarımla daha eğlenceli oluyor internet olmadığı zaman oynuyordum genelde ama bence kol üzerinden daha eğlenceli Mortal Kombat gibi bir oyun ama çok güzel fazla karakterli falan bence de 8, 5 :D
 
Akıp gidebileceğiniz, eğlenceli bir oyun, ücretsiz olması da ayrı bir avantajı. Şu sıralar eski popülerliğinde olmasa da herkese tavsiye edebileceğim bir oyundur kendisi.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
s3yit
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.941
Yorumlar
13
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

s3yit adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı