4 Duvar Arasında

Olay 2000`li yılların başlarında İstanbul`da geçmektedir. Ana karakterimiz Cenk 38 yaşında polistir. Cenk 6 ay önce eşini kanserden dolayı kaybetmiştir. 7 yaşındaki kızı ile tek başlarına hayatlarını sürdürmektedirler. Cenk bir gün iş çıkışı evine kızı Burcu`ya çikolata almıştır. Cenk eve girdiğinde Burcu`nun onu kapıda karşılamadığını görünce şaşırır. Koşarak kızının odasına koşar ve acı gerçekle yüzleşir. Kızı odasında yoktur ve yatağında bir not vardır. Notta "Kızın elimizde. 60 bin lirayı alttaki adrese getirmezsen kızını ölmüş bil. Yarın hemen getir parayı." yazmaktadır. Bu notu gören Cenk üzüntü ve sinirle kapıyı hızlıca çarpar ve evden ayrılır. Polis arkadaşlarına hiç bir şey söylemeden karakoldaki silah deposuna iner. Oradan bir takım silahlar alır. Gözünü intikam kaplar. Kızını kaçıran çeteyi hem çökertecek hem de kızını kurtaracaktı.

Öbür gün çeteye gizlice girer ve mekandaki adamları gizlice öldürmeye başlar ama bir hata ile arkasındaki adamı görmeyince adam alarma basar ve tüm çete alarma geçer. Ve Cenk kendisini büyük bir aksiyonun ortasında bulur. Çok büyük bir çatışma olduktan sonra Cenk çeteyi çökertir. Kızını tüm mekanda aramaya başlar. Patronun odasına çıkar ve karşısında patronu ve yanında kızını bulur. Patron gülerek "Yanlış bir hata yaptın Cenk." der ve kızını vurur. Cenk`in gözleri fal taşı gibi açılır. Şaşkınlıktan ne yapacağını bilemez. Yakınlardan siren sesleri gelmeye başlar. Siren seslerini duyan patron arkasını dönerek kaçar. Cenk kızının yanına yere oturur. Cenk elleriyle kızının mermi yerine bastırır. Cenk ağlayarak "Hayır Burcu yapma bunu bana !!!" der.

Polisler Cenk`i yakalar ve polisliğini elinden alırlar. 1 yıl hapis cezasına çarptırılan Cenk`in hapishaneden kaçma hikayesi de tam burada başlar......

Son incelemeler

Devamı ne zaman gelecek?
  • Beğen
İfadeler: PesimistKafa
PesimistKafa
PesimistKafa
Hocam bu yazacağım kitabın konusuydu. Devamını buraya yazmayacağım. Yakında kitabı yazmaya başlayacağım.

Yorumlar

Bence güzel bir hikaye yazarlık aslında ilgi duydugum bir meslek ve düsüncelerim sunlar: Hikayeyi tam yazmamıssın ve bu kötü degil bir özetini yazdını tamin ediyorum. Hikayedeki dramı güzel bir sekilde yazabilirsen, gercekciligi uygun bir düzende kurursan,(2000 yılında demen bence mantıklı böyle devam)ve okuyucunun dikkatini cekebilirsen kitabın başarılı olur diye düsünüyorum. Taminime göre vogu hikayede olan ana karakter dram yasar ve kötüleri yener bu bir klasiktir bunu yapamassın kötü olur demicem bu klasik cogu hikayeye girmiş ve o hikayekerin hep aynı diyip köseye atıldını görmedim tabi hikayeye göre degissede bu klasik harikadır ama aşırı ileri gidersen yetim, arkadası karısı ve cocugu ölmüs, fakir, ihanete ugramıs, kimsenin sevmedig, işkence cekmiş bir karakter diyelim abartmıs oluruz ve beyenilmez bu kadardı düsüncelerim. (Başından beri profesyonel gibi konuştum ama 11yaşındayım hehehhe oruc tutmak cok zor)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
PesimistKafa
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
340
Yorumlar
2
İncelemeler
1
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
4,00 yıldız
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Kişisel kategorisindeki diğer girdiler

  • Tedavi gören kedim hüsniye
    Yaklaşık 1 ay önce araba çarptı arkadaşlar bu kedi önceden de çok güzeldi aslında sokak...
  • Love, Victor Dizisine Bir Şans Ver
    Şu hayatta sınırlarımızın ve bizi biz yapan duygu ve düşüncelerimizi bastırmak için çağımızın...
  • Uykuya Dalmadan Önceki O Düşünce Seremonisi
    Uykuya dalmadan önceki o düşünce seremonisi, Etkiler fazlasıyla çok düşünen bir insanı. Bu...
  • Eko
    Hayatım bir kalp cihazında engebelerle boğuşuyor, Ritimler bir yukarı çıkıyor bir aşağı iniyor...
  • 0. Gün
    Tarih: 6.02.2024 23.58 Kalan Gün: 488 Hedef: En kötü ilk 10 bin Bölüm: Dil Mevcut...

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı