YouTube Reklamları Ziyadesiyle Arttı!

YouTube üzerinden her ne olursa olsun, ya bir vlog, ya bir belgesel ya da herhangi bir dizi veya film izlerken reklamların çıkma sayısı bir hayli arttı.
Önceden bu kadar reklam çıktığını hatırlamam.
Fakat YouTube Premium üyelik sistemi geldiğinden beridir bu çıkan reklam sayılarında bariz bir artış fark ettim.
Bu YouTube Premium üyeliğini insanlara aldırtma çabaları mı desem, dizinin en güzel yerinde o "reklama 5, 4" şeklinde çıkan sinir fırlatmak için bir nevi bildirimimi desem bilemedim.
Yani sosyal platformlar her ne kadar geliştilerse(hâla gelişiyorlar) bile ufak bir pürüz insanı mutsuz edebiliyor.

Bu YouTube üzerinde çıkan ve sayısı bir hayli artan reklamlar için sizin düşünceniz nedir?

Yorumlar

Hocam ben Youtube Premium kullandığım için reklam görmüyorum fakat evet reklamalar özellikle şu 2020 Mart aylarında patlamaya başladı.
 
Reklam engelleyici kullanabilirsiniz ya da premium satın alabilirsiniz. Benim için telefonda sıkıntı oluyor sadece, telefona reklam engelleyici kurmadım. Sizin dediğinize katılıyorum. Artık üst üste reklam bile vermeye başladılar. Önce normal reklam sonra Youtube premium.
 
O kadar uzun süredir YouTube reklamı görmüyorum ki AdBlock sayesinde reklam gösterildiğini bile unuttum. 😄 bazen yanlıslıkla giriyorum telefondan hemen geri çıkıyorum reklamlar yüzünden.

Reklam sayılarının artmasında Premium versiyonun çıkması ve AdBlock kullanımının artmasınında payı olduğunu düşünüyorum.

Reklamları gösterecek insan sayısı azalınca (AdBlock kullanmayan) haliyle kalan insanlara gösteriyorlar bütün reklamı diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android olsa YouTube vanced var iPhone 6 var kaldım öyle ortada çok şükür bilgisayar varda reklamsız izliyorum AdBlock sayesinde.
 
Hocam ben onların gizlilik politikalarına çok güvenmediğim için kullanmıyorum. Zaten ayda 8.99 TL kesiyorlar. (Öğrenci değilim Papara kullanıyorum.)
uBlock Origin kullan o zaman ücretsiz ve açık kaynak.
 
Mobil kullanıcıları için önerim videoyu sonra sarıp yeniden başlat butonuna tıklamanız.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Ahmet İnanoğlu
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.113
Yorumlar
33
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı