Hardline NOX2 neden mi en iyi Pre-workout ?

Sizce Pre-workout gerekli bir supplement mi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    10
Neden mi Hardline NOX2 en iyi pre-workout ? İşte sizlere bugün piyasadaki kullandığım ve deneyimlemiş olduğum en iyi Pre-workoutu tanıtayım.
Aslında Pre-workout ürünleri kimisine göre gereksiz , kimisine göre ise bağımlılık yapmış bir supplemettir . Çevremdeki arkadaşlarımda bu konuda ikiye bölünmüştü onlara fikirlerini sorduğumda arada kalmıştım ben de bu yüzden deneyimlemek istediğimi ve buna göre hareket etmek istediğimi söyledim . Başlangıçta çeşitli markaların ürünlerini denedim fakat istediğimi alamamıştım . Her markanın besin içeriği birbirinden farklıydı bu yüzden kendime uygun olanı bulmalıydım . İşte o gün internette gezinirken gördüğüm en zengin içerikli Pre-workout ürünü ile tanıştım. İşte NOX2 . Bu gerçekten çok farklı hissettiriyordu fakat diğer ürünlere göre çok tuzlu bir fiyatı vardı , buna rağmen bir şekilde aldım . Diğer ürünlere kıyasla çok büyük bir ölçeği vardı bu da bana içeriğinin ne kadar bol olduğunu hissettirmişti . Gece erkenden uyudum ve sabah aç karın ile hızlıca idmana gittim . Ürünü her Pre-workoutta olduğu gibi yaklaşık 20-30 dakika önceden aldım . İdmana başladım yavaştan bi beta-alenin etkisini görmeye başladım her yerimde . Güzelce idmanımı attım ve pump etkisi de çok güzeldi , yaklaşık 1.30 saat idman attım ve idman bittiğinde bile hiç yorgunluk hissetmiyordum . Gerçekten çok verim almıştım bu da beni kendisine bağımlı yapmayı başardı . O günden beri başka marka kullanamadım , aslında farklı markaları deneme rutinimi devam ettirmek istiyordum fakat bu ürün cebimi biraz yakmıştı bir öğrenci olarak . Belki sizlerde farklı bir markanın ürününde benim deneyimlerimi yaşamış olabilirsiniz , elbette bu çok normal . Herkesin vücut bünyesi farklı olduğu için kişiden kişiye vücüt reaksiyon değiştirebiliyor belki de ben de bu yüzden farklı markaların ürünlerinde verim alamadım . Sizlere anlatacaklarım bu kadar , okuduğunuz için teşekkür ederim . Aşağıya besin içeriğini bırakıyorum .
hardline-nox2-1090-gr-besin-etiketi-550x550h.jpg
Nox-2-karadut-3d-500x500-500x500.png
Nox-2-karadut-3d-500x500-500x500.png

Yorumlar

Pre workoutta kreatin kullanılması aşırı gereksiz. Hele kafeinle beraber kullanıldığınla hiçbir faydası yok. Ama marka kaliteli ona bir şey diyemem.
 
Profesyonel bir sporcu değilseniz son derece gereksiz bir supplement. 30-40 kilo kaldıracağım diye gereğinden fazla vücudu yormak hiçbir şeye faydası olmayacak. Profesyonel sporcular bile haftada 1 veya 2'den fazla kullanmıyorlar. Konuya gelecek olursak preworkoutlarda son derece gereksiz bir kreatin koyma mevzusu var sebebi ise içeriğini dolu göstermek. Kreatinin preworkout içinde hiçbir gerekliliği yok. Kreatin vücutta depolanan bir supplementtir. Her gün preworkout kullanamayacağımıza göre koyulmasının bir anlamı yok. Profesyonel sporcu değilseniz ve yüksek enerji gerektiren bir spor yapmıyorsanız son derece gereksiz bir supplement benim kanaatimce.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
aliymisim
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
122
Yorumlar
6
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı