CS:GO Güven Faktörü Arttırma ve Maça Hile Gelmesini Önleme

Sayın arkadaşlar önce bilgilendireyim bu benim ilk rehberim ve deneyimlerimi paylaşacağım. Öncelikle karşılaştığım hilelerden bahsedeceğim.
Oyunuma 3 kere hile geldi 1.hile oyun yeni bedava olmuştu ve herkes hile deniyordu. Diğer ikisi aynı maçta geldi ve hile kapıştırdılar. Bu hilelerin hepsi seçkin olmayan hesaplarımda geldi seçkinde 1 kere bile hile görmedim. Şimdi güven faktörümüzü nasıl arttıracağımızdan bahsedelim.

1) Sakın girdiğiniz maçları satmayın veya trollemeyin!
Bunu herkes biliyor fakat yine de yapanlar var. Takım arkadaşlarınıza ateş etmeyin, hasar vermemeye çalışın. Toksit oyuncu olmayın. AFK kalmayın!

2) Oyunu güvenilir modda başlatın.
Arkadaşlar oyun zaten güvenilir modda başlar eğer değiştirdiyseniz. Fakat oyun bu modda iken Afterburner gibi uygulamaları kullanamıyoruz, bunun için 3.parti yazılımlara izin verdiyseniz yapmayın, oyunu güvenilir şekilde başlatın.

3) Oyunu kötü oynayan ya da trolleyen arkadaşlarla girmeyin!
Eğer böyle birşey yaparsanız güven puanınız hem düşer hem de hile gelme oranı artar.

4) Sohbeti bilgi vermek için kullanın, İngilizce kullanmaya özen gösterin.
Evet hepimiz Ruslar ile karşılaşıyoruz fakat yine de İngilizce konuşmak gerekiyor. Gereksiz konuşmamak veya bağırmamak raporlanmanız için bir sebep olmaz.

5) Topluluk profili oluşturun ve hesaba başka oyunlar eklemeye özen gösterin.
Hesabı topluluğa uygun hale getirmek yetmiyor hesabınıza birkaç oyun eklemek, seviye kasmak, seviye kasmak veya hesaba para yatırmak güven puanınızı arttırır.

6) Topluluk sunucularında ya da atölyede vakit geçirin saat kasmak, güven puanınızı arttırır.
Arkadaşlar Steam'in atölye kısmında kendinizi geliştirebileceğiniz ya da keyifli haritalar bulup vakit geçirebilirsiniz. Türk topluluk sunucularında ise az ping ve isteğe göre 128 TICK bir şekilde hem kendinizi geliştirip hem de süre kasabilirsiniz.

7) Steam'de arkadaş ekleyin ve aktiflik sürenizi arttırın.
Steam'de arkadaş eklemek ve toplulukta aktiflik göstermek güven puanınızı arttırır. Toplulukta harita beğenip oynayabilirsiniz ya da oyuncuların yaptığı desenleri oylayabilirsiniz.

8) Takım arkadaşlarınızı atmayın, attırmayın!
Bu çok yapılan bir yanlıştır. Zaten bir ban sebebidir. Eğer takım arkadaşı trollüyor ise raporlayın. İstisnai bir durum olarak, eğer takımda hile varsa atıp raporlamak güven puanınızı arttırır hatta size oyundan bir teşekkür mesajı bile gelir.

Eğer tüm bunları yaparsanız karşılaştığınız insanlar hem iyi hem de düzgün oyuncular olur daha iyi rütbe kasarsınız. Eksiklerim olabilir dediğim gibi ilk rehberim eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Son incelemeler

Artıları: Efsane olmuş.
Ama zaten faceit var.

Yorumlar

Bunlarin güven faktörünü artirdigini nereden biliyoruz? Sonucta ortada Valve tarafindan paylasilan bir bilgi yok.

Mesela hesaba oyun eklemek, yorum yapilmasi, para yatirmak veya seviye kasmak gibi bilgilerin dayanagi nedir? Özellikle botlarla kolay bir sekilde kasilacak seyler neden güven faktörünü etkilesin ki?
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Seandear
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
678
Yorumlar
2
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
4,67 yıldız 3 değerlendirme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı