Düşük Sistemli Oyun Önerisi: Ember

Sistem Gereksinimleri:​


İşlemci: Core i5 750 2.67 GHz
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4870 ya da NVIDIA GTX 260
HDD: 4 GB kullanılabilir alan​

Oyun Hakkında:​


Zamanın başlangıcında, Ember'in yer aldığı fantastik dünya karanlıkla kaplı mezar gibi bir yerdi. Ona hayat veren gücü sağlayan yıldızlar gökyüzündeki yerlerini terk etti ve kayarak düştüler. İlkel ırktan gelen druidler olan Lightbringers ise bunu düzeltmeye karar verdi. Parıldayan maddeyi bulmak ve yıldızları gökyüzüne geri getirecek bir ritüel başlatmak için tehlikeli yolculuğa çıktılar. Görevlerinde başarılı oldular. Karanlık artık yoktu ve dünya bir kez daha ışıkla doldu. O andan itibaren yıldızlar ateşin, ışığın ve yaşamın sembolü oldu. Zamanla, içlerindeki güç hakkında söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Birçok kişi, hiçbir ölümlü insanın hayal bile edemeyeceği gücü elde etmek için onları ele geçirmeye karar verdi.

Oyunda barış ve düzen getirmek ve Işık Şehrine giden yolu bulmak için hayata döndürülen efsanevi druidlerden biri olarak oynuyoruz. Ember'de aksiyon izometrik bir bakış açısıyla oynanıyor. Oyun birçok yönden Baldur's Gate veya Icewind Dale gibi klasik RPG'lerden esinlenmiştir. Oynanış keşfetmeye, ana ve yan görevleri yaparken karşılaşılan düşmanlarla savaşmaya odaklanır. Maceramız bizi kasaba ve köylerden, ormanlara, çöllere, karlı dağlara ve tehlikeli zindanlara kadar birçok farklı yere götürecek. İlerleyişimiz sırasında karşılaşacağımız gece/gündüz döngüsü ile değişen hava koşulları oyunu daha gerçekçi kılan hoş bir mekaniktir.

Bizleri olay örgüsünü ve oyunun sonunu etkileyecek seçimlerle karşı karşıya bırakacak yetmişten fazla görev vardır. Üstelik kahramanımız yalnız seyahat etmek zorunda değildir. Maceralarımız sırasında, motivasyonlarını ve kişisel hikayelerini kendi olay örgüsünü takip ederek öğrenebileceğimiz yoldaşlar edineceğiz. Savaş da oyunda önemli bir rol oynuyor. Birçok farklı düşman türüyle karşılaşacağız. Savaşta zaferin anahtarı sadece parti üyelerimizin doğru kullanılan yeteneklerinde değil, aynı zamanda seçtiğimiz taktiklerde de yatıyor. Savaş, duraklatma ile gerçek zamanlı mekaniğini kullanıyor. İlerledikçe ve karakterlerimizin seviyesini yükselttikçe, daha güçlü yeteneklere erişiriz. Kahramanlarımızı daha güçlü hale getirmenin diğer bir yolu da onlara yeni ekipmanlar vermek veya sahip oldukları ekipmanları geliştirmektir. Ember'in oynanışı ortalama 30 saat sürmektedir.

Oyundan Görüntüler:​


1714137198721.png

1714137217287.png

1714137239138.png

1714137289310.png

1714137316424.png

Oynanış Videosu:​


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
5
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı