Düşük Sistemli Oyun Önerisi: MECHBLAZE

1654343560794.png

steam sayfası:

Oyun hakkında

Tanınmayan bir marka olan ASTRO PORT ve Henteko doujin tarafından geliştirilen oyun ilk olarak piyasaya 7 kasım 2020 tarihinde çıktı.

Gıgantıc army oyununa oldukça benzeyen bu oyun hikaye olarak dünyada geçiyor. Hikaye gogoh savaşı sonrası dünyada ortaya çıkan "Neo Roland Party" örgütünün dünyayı ele geçirmesini anlatır. Hikaye devamı her bölüm başı paragraf halinde anlatılır isterseniz direk geçebilirsiniz. oynadığınız karakter SER-28 Vostok adlı insanlı savaş robotu kullanıyorsunuz. Oynanış olarak sınırsız ölme hakkınız var öldüğünüz bölüm başından başlıyorsunuz checkpoint oyun ortasında alamazsınız otomatik. Yakın mesafe silahı otomatik kullanılıyor ve kalkanınız var düz basit bir kalkan gibi işliyor size bir mermi geldiğinde aktif ediyorsunuz ama kalkan çevresel değil tek yönlü koruyor ve kalkan bir sağlık barına sahip yeniden otomatik dolmuyor. Yukarı yöne kısa mesafe yükselmenizi sağlayan bir jetpack var aynı şekilde hızlı kaymanızı sağlıyor . Sürekli ilerleme dışında 2 adet savunma görevi var. Boss savaşları her bölümde var ama son bölümde 3 boss ile savaşıyorsunuz ve oldukça zorluyor. 3 ana silah ve 6 dan fazla ikincil ve üçüncül silah seçeneği mevcut bazı silahlar kitli belli görevleri açarak alabilirsiniz. oyunda 3 silah kullanıyorsunuz bunu ilk bölüme başlamadan seçiyorsunuz. Eğitim bölümü mevcut ama zor değil kolay alışıyorsunuz. Farklı zorluk modları mevcut.

kolay modda 3 saat sürdü aslında 2 buçuk saate bitebilir fiyatını bence hak etmiyor indirim beklemenizi öneririm.

Oyun ile ilgili görseller

1654344186731.png



1654344209038.png



1654344247940.png


Sistem gereksinimleri

MİNİMUM:
İşletim Sistemi:
windows 7, 8, 8.1, 10
İşlemci: Intel Pentium3 1GHz or better
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Integrated Graphics Chip
DirectX: Sürüm 8.1
Depolama: 600 MB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Integrated Sound Chip

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


@KriyusHeta @Howard duck @CHRİS W4LKER

Yorumlar

@VİPER34 eline sağlık, güzel blog. Düşük sistemli oyun tavsiyesi istersen Telltale Games'in oyunlarını paylaşabilirsin. Özellikle The Walking Dead, The Wolf Among Us.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
VİPER34
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
486
Yorumlar
3
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

VİPER34 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı