"Enerjik" Mobil Oyunlar

Merhabalar. Size içimde kalan mobil oyunların tek bir yöne yönelmesinden, enerji/güç isteyerek çalışmasından bahsedeceğim.

Herkes biliyor, oyunlar bir "sosyallik" adı altında değişik yöntemler uyguluyorlar. İşte bilmem şuraya geçmek için 5 arkadaşından anahtar al! Arkadaşın yoksa da para ver. Bu mantıkta çıkıyor neredeyse bütün oyunlar. Geçen Brothers in Arms 3 indireyim dedim, onda bile var bu arkadaş! Hadi "sosyal" kısmı geçtim, enerji nedir yahu?
"-Savaşa gitmemiz gerek ama enerjiye ihtiyacım var.
-15 dk bekle öyle gideriz o zaman."
Böyle bir şey olabilir mi? Neden ben oyunu oynamak için beklemek zorundayım? Önceden böyle değildi mobil oyunlar. 100 kere de olsa üst üste oynayıp para kazanır, öyle geçerdik geçemediğimiz yeri. Şimdi bugün git yarın gel mantığı var. İnsanları oyuna bağlamak için yapıyorlar, tamam ama oyun zevkini baltalıyor. Bütün oyunların da bu kafadan gitmesi sinirimi bozuyor. Az orijinal olun.

Bir de malzeme olayı var. Bir işi yapmak için illa ki bir malzemeye ihtiyacımız olur, onu yapmak için de uğraşır dururuz. Yahu bırak oynayayım. SimCity'de de bu olaydan dolayı direkt sildim oyunu.

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum. İçimde kalmıştı, yazmak istedim. Oyunlardan benim isteğim eğlence ve bunu mobil oyunlardan alamaz oldum ne zamandır.
  • Beğen
İfadeler: 2 kişi

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
Uprising
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
622
Yorumlar
1
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Uprising adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı