[Geçmiş HA] Dünyanın En Hızlı Ekran Kartı Radeon HD 7990

Duyuru: Blogumuzun büyümesini veya gelişmesini sağlamak için sizler de blogumuza geçmiş haberler yazıp aramızın bir parçası olabileceğinizi unutmayın.

26 Nisan 2013.



AMD Radeon HD 7990, yeni Far Cry 3: Blood Dragon oyununu da içeren en geniş ücretsiz oyun paketiyle birlikte sunuluyor.

amd-radeon-hd-7990.jpg



AMD, Radeon HD 7990′i piyasaya sürdü. Ödüllü AMD Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisine ve AMD Eyefinity teknolojisine sahip olan AMD Radeon HD 7990 ekran kartı, en yeni DirectX 11 oyunlarını en yüksek çözünürlüklerde ve çoğul monitörlerde oynamak için yüksek performans ve ileri teknolojiler sunuyor.


AMD, PC oyunlarında en iyi deneyimi yaşatmaya kararlılığını bir kez daha ortaya koyarak, AMD Radeon HD 7990 ekran kartının beraberinde yeni bir Never Settle: Reloaded AAA oyun paketi sunuyor. Crysis 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider ve dört başka oyuna ek olarak, Ubisoft’un merakla beklenen Far Cry 3: Blood Dragon oyunu da pakete dahil edildi. Bu yeni oyun önceki Never Settle: Reloaded müşterilerine de teşekkür armağanı olarak bu kişilerin mevcut oyun kuponlarına yüklenecek.

AMD’nin grafik teknolojisindeki yenilikleri, oyun tutkunlarının en yeni ve popüler PC oyunlarını en yüksek ayarlarda oynamasına, örneğin Tomb Raider’da TressFX saç efektini kullanmasına ya da sistemleri zorlayan Crysis 3′ü 4K çözünürlükte oynamasına imkan sağlıyor. AMD Radeon HD 7990 GPU ayrıca Electronic Arts’ın 2013 sonbaharında piyasaya çıkacağını duyurduğu Battlefield 4′ün tanıtımında da ekran kartı olarak kullanıldı.

AMD Radeon HD 7990 ekran kartıyla birlikte tam sekiz oyunu kapsayan ücretsiz oyun paketi de sunuluyor:

•Crysis 3

•BioShock Infinite

•Tomb Raider

•DeusEx: Human Revolution

•Sleeping Dogs

•Hitman: Absolution

•Far Cry 3

•Far Cry 3: Blood Dragon


AMD Radeon HD 7990 ekran kartı iki hafta içinde dünya çapında 999 dolar tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sürülecek.

Yorumlar

Dünyanın ilk incelenen ekran kartı. 😃
 
Evlere şenlik 375W güç tüketimine sahip bu kart hem elektrik sobası hem de oyun ve grafik işlerimizi halletmemize yarıyordu. AMD çok yönlü teknoloji geliştirmeyi severdi kullanıcıların kışın asla üşümesini istemezdi olurda işleri yarım kalır da yapamazlar diye.
 
Evlere şenlik 375W güç tüketimine sahip bu kart hem elektrik sobası hem de oyun ve grafik işlerimizi halletmemize yarıyordu. AMD çok yönlü teknoloji geliştirmeyi severdi kullanıcıların kışın asla üşümesini istemezdi olurda işleri yarım kalır da yapamazlar diye.
375W nedir ya? 1000W PSU lazım sanırım.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
647624518
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
994
Yorumlar
14
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

647624518 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı