Hergün yüzlerce sistem tavsiyesi neden ?

Merhaba saygıdeger arkadaşlar,

Masaüstü bilgisayar bölümünde hergün onlarca sistem tavsiyeleri...

Hiç araştırmacı bir millet değiliz belkide bütün sorun bundan kaynaklanıyor. Sayın yöneticilerimiz sistem tavsiyerini için boşuna mı uğraşıyor ( emeğe saygı ) hadi uğraşmasınlar bu sefer " sistem tavsiyeniz ne zaman gelecek ? " gibi sorular sıklıkla sorulmaya başlıyor. Hergün yeni bir bilgisayar bileşeni gelmiyor dimi arkadaşlar ?

Peki neden arama butonunu kullanmıyorsunuz ?
Neden daha önceki konuları takip etmiyorsunuz ?

Bende bilgisayar topladım ve hiçbir bilgim olmadığı halde. Sağolsunlar bu konu ile ilgili sınırsız konu olduğu için okuya okuya kendime göre sistem tasarladım, sadece bazı tavsiyeler ve bulamadığım aklımda soru işareti kalacak konuları paylaştım. İnanıyorum çoğu arkadaşda bunlardan faydalanmıştır. Bu kişileri kimse bilmez çünkü benim gizli hayranımdır. :)

Başka bir deyişle flood yapıp insanları yormaya gerek yok başka konulara yük verilmeyebilir. Bu sözüme tepki gösterecek çok arkadaşımız olacaktır. Yöneticilerimizi ve bilgi sahibi arkadaşlarımızı yormaya gerek yok.

Teşekkürler...
  • Beğen
İfadeler: 1 kişi

Yorumlar

Yine de konu açılmasında bir sorun yok ama çoğu arkadaş hayal kurduğundan dolayı bir karmaşa oluşuyor. Asıl sistem toplayanlara değil de toplmayanlara yardım eden arkadaşlar gün geldiğinde neden konuları tek mesajda kapatıyorsunuz tarzında düşünceye sahipti ama sonrada kayboldular. Bazılarını biz sildik, bazıları da kendiliğinden sisteme ayak uydurmaya başladı.
 
Ah bu yazdıklarınızı tüm üyelerimiz, hatta tüm forumlarda dikkate alsalar Türkiye bilişimde çağ atlar. Ancak okumadan soru soran, araştırmacı gençlik olmadıkça bunlar daha çok hayal kurmaya devam eder. Neyse fazla lafı uzatmayayım uzar gider sonra.
 
Son düzenleme:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
zekischen
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
482
Yorumlar
2
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı