KİGYK Kuralları

Her yerde olduğu gibi yüzünüze kuralları vurmak istemem fakat tek bir kişinin tüm kanalları listeleyip sizin yazacağınız kanalları engellemesi kötü olurdu. Kuralları sade ve minimal tutmaya çalıştım. Ayrıca ilk defa blog yönetiyorum yani zaman içinde yapabileceğim ve yapamayacağım şeyleri öğrenip buna göre kuralları düzenleyeceğim. Haydi başlayalım:

  • Blog üzerinde yeni girdi oluşturan herkes kuralları okumuş kabul edilir. Bilmiyordum, görmedim, farketmedim ve benzeri bahaneler kesinlikle kabul edilmez.
  • Blog kuralları her an güncellenebilir. Kurallar değiştirildiğinde kuralların olduğu girdinin en altında bulunan "En Son Güncelleme" tarihi kuralların değiştirildiği, eklendiği veya kaldırıldığı zamanı belirten bir yerdir. Kuralı değiştiriken bu tarih kuralların güncellendiği tarih ile değiştirilir.
  • Bir kanalı birden fazla kez paylaşmak yasaktır.
  • Tek girdi içerisinde birden fazla kanal paylaşmak yasaktır.
  • Tek bir kullanıcı art arda girdiler paylaşamaz*. Girdiler arasında en az bir haftalık ara bulunması gerekir.
  • Kanal hakkında girdi açan kişi kanalın temel bilgilerini** paylaşmak zorundadır.
  • Kanal girdisinin altında insanlar girdiyi açan kişinin paylaştığı kanalı eleştirebilir. Girdi sahibi bu eleştirilere cevap verebilir. Girdi yorumlarında ciddi tartışmalara girilmez.
  • Blog içerisinde her türlü siyaset yasaklıdır.
  • Blog üzerinde değişiklik yapma hakkı olan herkes*** blogları kullanıcıyı uyarmaksızın silebilir, düzenleyebilir, değiştirebilir, gerekirse kullanıcıya ceza verebilir****
  • Blog üzerinde yerli veya yabancı tüm kanallar linkleriyle beraber paylaşılabilir.
  • Blog girdisinde bir kanalın veya alakasız***** bir kullanıcının sosyal medya platformlarını paylaşması, sunucu davetiyelerini paylaşması kesinlikle yasaktır.
  • Blog içerisinde her an "Technopat Sosyal Kurallarına" uyulması gerekir. Uyulmazsa gerekli kullanıcıya ceza verilebilir****
* : Diğer kullanıcıların da kanalları paylaşmaları için alınan bir önlem
** : Kanalın ismi, çektiği videoların türü, kanalın 10 üzerinden kalitesi ve bu kanalın neden daha fazla kullanıcıya ulaşması gerektiği girdide bulunmalıdır. Kullanıcı gerekirse daha fazla bilgi ekleyebilir.
*** : Moderatörler, Süper Moderatörler, Yöneticiler vb.
**** : Verilecek cezalar *** tarafından belirlenir ve verilir. Blog sahibi verilen cezalar üzerinde işlem yapma hakkına sahip değildir.
***** : Konu ile bir alakası olmayan, konu hakkında konuşmaya gelmeyen kişiler.

En son güncelleme : 26/8/2020
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

6. Madde : Kanal hakkında girdi açan kişi kanalın temel bilgilerini** paylaşmak zorundadır. hakkında küçük bir değişiklik : 10 üzerinden not verme olayı gereksiz olduğundan kaldırılmıştır.

Son Güncelleme : 6/11/2020
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
32430072
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
444
Yorumlar
1
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

32430072 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı