Mac neden güzeldir?

Merhaba Technopat üyeleri,

Bugün sizlere Mac neden Toplamadan daha iyidir onu açıklayacağım.

Bu bir tavsiyedir Toplama PC'de saygı duyulur. Kaos çıkartmayınız.

Şimdi,

Bir iMac ile bir i5 hazır sistemin fiyatı yakındır ama iMac daha kullanışlı ve siz dakikalarca beklemeyip sadece fişi takabilir ve kurulumu yapabilmek çok kolay olur. Toplama pc'de monte etmeniz, Windows'u satın alıp kurulmasını dakikalarca hatta saatlerce beklemeniz gerekir.

Oyun konusunda Mac'in çok desteği olmasada performansı daha iyidir. Ekran kartı yanma sorunu olmaz çünkü M-Series işlemcinin entegre ve dayanıklı ekran kartı vardır. Toplamada ise Ekran kartını düzgün takmak ya da dikkatli kullanmak gerekir.

Programlama konusuna gelince Mac iyidir çünkü orada C++,C# yazılımları diğer sistemlere destek vermek daha kolaydır ve XCode ile daha rahat iOS uygulaması geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda Swift çok kolaydır. Toplamada ise Mac ile aynıdır. Sadece manuel olarak WSL 2 indirmeniz gerekir eğer mac ile yarışmak isterseniz fakat Android uygulaması geliştirmeniz daha uygun olur.

Neyse uzatmayayım görüşürüz.

Saygılar,

-ArgonGolden

Son incelemeler

Artıları: Yok.
Eksileri: Objektiflik yok, taraflı bir girdi.
İnsanlar bilgisayarlarını kendi ihtiyaçları neticesinde alır isterse i5 bir sistem alır isterse başka bir sistem. Kusura bakmayın ama Apple Fanboyları kadar forum içinde sinir bozucu ve işe yaramaz bir kitle görmedim genel olarak Apple emoji profil fotoğrafı yapıp kasıtlı olarak Safari ikonu koyunca havalı veya farklı olmuyorsunuz. Linux'a tapan üyelerin bir tık markalanmış halisiniz. Ya objektif olun ya da hiç böyle girdiler ile insanların aklını kurcalamayın.
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Apple fanlığı var ve çok saçma. Elinize sağlık ama bence hoş değil bu dostum. "Windows'u satın alıp kurulmasını dakikalarca hatta saatlerce beklemeniz gerekir." özellikle bu cümle çok yanlış bir SSD'ye Windows kurulması maksimum 15 dakika ki o kadar bile sürmüyor. Yani bir bilgisayar için o kadar vakit ayıramayan insanın zaten bilgisayarla işi olmasın ya da birine yaptırsın. Windows kurulan bilgisayarlar açıktır içine Linux vb. de yüklenebilir ama Mac bilgisayarlara yüklenmez. O yüzden sırf sevda yüzünden yazılmış bir blog bence.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
CrescentAngel5000
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
844
Yorumlar
2
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
1,20 yıldız 5 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

CrescentAngel5000 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı