Redmi Note 13 Pro görüşlerim

Merhaba sosyal sakinleri, geçtiğimiz günlerde Redmi Note 13 Pro telefonunu yurt dışı olarak satın aldım. Ve sizler için bu telefon hakkındaki görüşlerimi bildireceğim. Öncelikle karşımıza 6.67 inçlik 120 Hz, AMOLED, FHD+ ve 1300 nit parlaklık ile bizlere mükemmel bir ekran görüntüsü sağlıyor. Batarya kapasitesi 5000 mAh olmak üzere bizleri uzun süreli idare edecek bir batarya kapasitesi sunuyor. Hızlı şarj(67W) özelliğinin olması en çok hoşuma giden özelliği diyebilirim çünkü 30-35 dakika civarında şarjı %100 doldurmayı başarıyor. Kamera kısmına gelirsek gerçekten çok başarılı ve bence iPhone kameraları ile yarışacak bir kamera olmuş diyebilirim. 200 MP özellikli OIS ve EIS bulunduran telefonumuzun arka kamerası bizlere 1080p 60 FPS video çekimi özelliği ile muhteşem bir deneyim sunuyor. Yonga setine gelirsek MediaTek Helio G99 Ultra bulunduran bu telefon bizlere oyunlarda başarılı ve sorunsuz bir performans sağlıyor. Depolama kısmında ise karşımıza 8/256 ve 12/512 olarak 2 farklı model geliyor. Telefonumuzun diğer özelliklerine gelirsek Redmi 12 serisinde parmak izi okuyucu açma kapatma tuşundayken şu anda ekran içinde bizlere daha kolay bir kullanım sağlıyor. Jiroskop ve benzeri sensörleri bulunduruyor. Diğer özellikler de ise Game turbomuz var ve içeriğinde ses değiştirici, FPS arttırıcı gibi özellikler var. Son olarak telefonun tasarımına gelirsek, üst kısmın orta tarafında ön kamera, arka tarafında 2 büyük 1 küçük lens olmak üzere 3 kameramız var. Ve alt tarafında flash ışığımız bulunuyor. Telefonumuzun kenarları plastik gibi fakat arka kısmı cam bu nedenle de bizlere güzel bir tutuş hissiyatı ve güzel bir görünüm sağlıyor. Benim görüşüme gelirsek telefon her açıdan iyi yurt dışı alınırsa aşırı fiyat performans olur fakat yurt içi de alınırsa yine de o fiyata alınılabilecek bir telefon olur. Bu konumuz da bu kadardı. İyi okumalar.

Yorumlar

Ben de yakın zamanda Redmi Note 13 siparişi verdim. Yurt dışından gelecek 6K fiyata aldım. Gelince detaylarını yazarım Pro modeliyle arada ciddi farklılıklar var mı bilmiyorum gelince kıyaslamasını yaparız iyi Sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yakın zamanda Redmi Note 13 siparişi verdim. Yurt dışından gelecek 6K fiyata aldım. Gelince detaylarını yazarım Pro modeliyle arada ciddi farklılıklar var mı bilmiyorum gelince kıyaslamasını yaparız iyi sosyaller.

Hocam arada işlemci, kamera, şarj hızı farkı var. Tabii ki her zaman buradayım. İyi sosyaller size de.
 
Fiyatına göre işlemcisi kötü. 12600 TL şu an en ucuz. 7000 TL'lik Pova 4'te bile aynı işlemci var.
 
Alacaklar redmi note 13 pro yerine redmi note 13 pro 5g ya da redmi note 13 pro plus 5g almalıdır. Gerçekten çok fark var.
 
Benim merak ettiğim yasal olmayan zaten. Bu telefonu alıp 31k verecek adam yoktur herhalde :D

Yani 6K telefona 31k kayıt ücreti mi olur? Kayıt ücretleri ülkemizde iPhone alanlara endeksli olarak artıyor.

Hocam telefoncuda 200 TL'ye IMEI attırılıyor

Evet doğru cihaz bayramda gelecek bana artık bir telefoncuda IMEI atıp kullanacağım. Bildiğiniz Ankara'da bu işi yapan yer var mı?
 
Yani 6K telefona 31k kayıt ücreti mi olur? Kayıt ücretleri ülkemizde iPhone alanlara endeksli olarak artıyor.



Evet doğru cihaz bayramda gelecek bana artık bir telefoncuda IMEI atıp kullanacağım. Bildiğiniz Ankara'da bu işi yapan yer var mı?
neredeyse her telefoncu yapar diye düşünüyorum. Adıyaman'da her telefoncu IMEI atabiliyor (buradakiler full kaçak kullanıyor da😅)
 
neredeyse her telefoncu yapar diye düşünüyorum. Adıyaman'da her telefoncu IMEI atabiliyor (buradakiler full kaçak kullanıyor da😅)

Doğrudur. Kayıt işlerinden pek anlamam. Bilen birini bulup yaptıracağız artık.

Bende yedek olarak kullanacağım işte falan. Gelsin bakalım.
 
Hocam ben bu Redmi serisinde kameraya çok takılıyorum. Redmi 10 2022 vardı kamerası berbattı anlatamam bununki nasıl? Şu sıralar Xiaomi'ye geçmek istiyorum ama kameralarına pek iyi değil diyorlar. Şu an iPhone X var mesela hangisinin kamerası daha iyidir
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
WexTheOrginal
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
500
Yorumlar
17
Son güncelleme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

WexTheOrginal adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı