Türkiye'deki Eğitim Sistemi

Vakit kaybıdır başka bir şey değil. Başarılı, yetenekli, zeki öğrencinin değil günde 7 - 8 saat çalışan öğrencinin kazandığı sistemdir. MEB'de bunu istiyor zaten. Her şeyi öğretmeye çalışırken hiç bir b*k öğretemiyorlar. Bilime sanata verilen değer sıfır, böyle bir sistemden de adam akıllı bilim insanı, mühendis, sanatçı çıkması çok zor. Beden Eğitimi dersinde "sağa dön, sola dön" embesiller de var, hiç küfür etmek istemiyorum.

Yorumlar

Aynen öyle. Ben Programcılık ve Montaj/Sinema ile uğraşmak istiyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. 8 Saat bana hiç bir şey katmıyor. Sadece evde çalıştığımda öğreniyorum ama genede anlamadığım sorular, konular için ve bir hocamın desteğine ihtiyaç duyduğum için okula gitmek zorundayım.
 
Bu cümlelerin yanına eklenecek çok madde var. Gerçekten bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyor öğrenciler.
 
Yazılım okumak istedim. Anadolu Lisesi olmasına rağmen Cs 1.6' da kasıp kapanan bilgisayarlar. İşin ilginç tarafı çok çocuk olduğu için bilişim sınıfında ders işlememiz oldu. Daha sonra tanesi 256 MB olan RAM' ler çalınınca müdür bey geldi ve bize RAM' lerin ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlattı. Nasihatler verip gitti. Okulu bırak sınıfımız bile yoktu.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
TheMystery
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.051
Yorumlar
3
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı