[YHA] Akdeniz Savaşı

22 Haziran 1991 tarihi ile almış olduğum bilgiler doğrultusunda Türkiye F-35,5 projesini hayata geçiriyor %100 yerli olan bu savaş uçağı tamamen bor ile çalışıyor bor ile çalışmakla birlikte kullandığı bor enerjisini uçak pilotu koltuğunu ısıtmak için kullanıyor pilotlar bu durum çok iyi oldu havada uçarken çok soğuk oluyor diye tasarıma tam destek verdi. F 35,5 projesini duyan Yunanistan bizim neyimiz eksik diyerek F 36 projesini başlattıklarını bildirdi 1 ay sonra cumhurbaşkanı biz krizdeyiz bu para nereden karşılanacak deyince F 36 projesi amerikan şirketi trumpus adı şirkete satıldı trumpus şirketi uçağa birçok değişiklik ekleyerek uçağı kullanılabilir hale getirdi aldığım mit gizli bilgisi ile Türkiye'nin uçağı bitirmiş ve uçağa atom bombası eklediğini belirtmem lazım bu arada akdenizde doğalgaz savaşı çıkması sonucu taraflar belli oldu A grubu Amerika, Fransa, İtalya, Ermenistan, Mısır ve Hollanda B tarafı ise Türkiye, Rusya, Pakistan, Çin ve Hindistan Pakistan ve Hindistan'ı zorla çatısı altında toplayan B tarafı zorlanırken A grubu akdenize 40 uçak gemisi, 50 fırkateyn, 90 korvet göndermiş akdeniz hakimiyetini almak için çalışıyordu B grubu içlerindeki savaşı bitirmiş plan yapıyordu planlarını yaptıktan sonra 30 uçak filosunu akdenize yolla konusunda anlaştılar Türkiye sözü keserek bizde atom var Amerika'ya sallayalım Amerika olmayınca dağılırlar önerisini ortaya attı Rusya dur kardeşim aman diyerek öneriyi reddetti bu arada B grubu uçak filosuyla İzmir havalimanına iniş yapmıştı Türkiye'den gelecek Emir'le kalkış gerçekleşecekti. Türkiye emri verdikten sonra uçaklar Kıbrıs'a kadar geldi tam savaş çıkacakken Piri Reis ile Barbaros Hayreddin Paşa çıka geldi hayırdır kardeşim ne bu tantana diyerek A takımı yok etti B takımı da bu ikiliden korkunca geri çekildi.1992 tarihinde almış olduğumuz bilgiye göre Piri Reis ile Barbaros Hayreddin Paşa akdenizin ortasına uçan kale inşa edip orada yaşamaya başlamış.Rahatsız edenlere ya hak diyerek top atışı yaptığı bilgiler elimize ulaştı.

Son incelemeler

Artıları: Diğer YHA Haberi Yazacaklara Ibretlik...
Eksileri: Paragraf kullanılmamış, haberi okumaya teşfik edecek görsel yok, özel şirket isimleri büyük harf ile yazılır, noktalama işaretlerinden sonra boşluk konur, cümlelerin nerede başlayıp bittiği belli değil, düzgün bir olay akışı yok, mizahi bir bakış açısı yok ve güldürmüyor.
Yalan Haber Ajansı, @Kaspersky Kullanıcısı tarafından oluşturulmuş Sosyal üyelerinin mizahi haberler ile diğer üyeleri güldürmesini amaçlayan bir blog sayfasıdır. Paragraf kullanmadığın için yarısına gelene kadar sıkıldım. Cümleler nerede bitiyor veya nerede başlıyor belli değil. Herhangi bir görsel kaynak kullanmadığın için kendimi yazına kaptıramadım. Yazdıklarından pek bir şey anlayamadım. Içindeki mizahı algılayamadım. Sıradan birkaç olay yazıp bırakmışsın. Yaptığın YHA haberi çok vasat. Tavsiyem öncelikle iyi mizah olabilecek bir konu bulman olacaktır. Beğenmedim. Haberin ne kendini okutturuyor ne de güldürüyor. YHA'nın en vasat haberi.
  • Beğen
İfadeler: Affansen
Faruk28
Faruk28
Söylenecek söz yok bir daha buralara gelmem. :D Ama YHA'nın en vasat haberi yazmışsınız oraya katılmıyorum.

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
Faruk28
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
351
Yorumlar
4
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
1,00 yıldız 1 değerlendirme
Yer
Akdeniz

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Faruk28 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı