[YHA] Çaycı Hüseyin Abimize Köpek Balığı Saldırdı

12 Temmuz 2020 tarihinde aldığımız bilgiler doğrultusunda değerli çaycı Hüseyin abimiz Ankara'da köpek balığı saldırısına uğradı. Saat 12 civarı İstanbul'dan Ankara'ya denize tatile gitmek için evden ayrılmıştı. Saat üçte Ankara'ya vardı. Denize girmek için gittiği sahilde portakal suyunu yudumlarken aniden denizden gelen köpek balığının saldırısına uğradı. Olayı gördüğünü söyleyen tanıklar köpek balığının uçarak gelip Hüseyin abimizin sol emaneti ısırdığını iddia ettiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin abimizin sol emanetinin yerinde olmadığını görünce şaşkınlık içerisinde kaldılar. Acil olarak hastaneye kaldırılmaya çalışılan Hüseyin abimiz hastaneye giderken aniden gelen çöl fırtınasıyla birlikte ambulansı devrildi. Olay yerinde sağlık ekipleri yaralanırken hemen bölgeye acil uçak helikopteri sevk edildi. Hüseyin abimiz acil olarak hastaneye ulaştırıldı. Sağlık durumu iyi. Köpek balığından ve sol toptan hala haber alınamazken, sağlık ekiplerinin durumu da iyi. Hüseyin abimiz sol topunu bulana 100.000 dolar ödül vereceğini söyleyince Ankara sahilleri avcılarla dolup taştı, şu anlık sol topu bulan olmadı. Gelişmeleri aktaracağız.

fgfgfgfg.jpg
gfgfgfgfg.jpg

Yorumlar

Çaycı Hüseyin düzeldi şu anda Technopat Sosyal'de cevap yazmaktadır.
@Furkan17TR
Sağolsunlar.

İlk öncelikle olay yanlış bir şekilde basina anlatılmış. İlk önce yanlışlıkları düzeltelim.

Ben Adana'da tatildeydim. 3 hafta kadar orda kaldım. Bizim dayı oğullar orada.

Neyse işte girdim denize. Yüzerken bir baktım köpek balığı gelmiş. Bir bana baktı ve usulca yanıma geldi. "Abi dedi yanlış anlamazsan dedi, bi dal sigaranı alabilir miyim dedi." Bende şaşırdım. Sigara kenarda, bekle 5 dakika alıp geleyim dedim.

Daha sonra bu köpek balığı beni kandırmak için öyle söylemiş. Saldırmak için arkamı dönmemi bekliyormuş. Bir baktım köpek balığı beni ısırıyor. Bende onu ısırdım. Daha sonra yaraya bıyıklarım ile enfeksiyon kaptırdım. Ondan sonra "Özür dilerim abi", " ben ettim sen etme abiler", bende bıraktım. Acıdım hayvana.

Artık köpek baliklarina daha tedbirli yaklaşıyorum. Sağlığım tekrar yerine dondu.

Ayrıca bıyıklarım artık bir organ üretme organı olduğu için oradan yenisini üretiyorum. Üretimi bittiği zaman takacağız yerine.
 
Mantık olarak imkansız deniz yok bir şey yok.
Bi' şeker patlatıyorsun, doğrudan Pasifik Okyanusu'na tek bilet.

Zaten deniz var dememişler ki? "Olayı gördüğünü söyleyen tanıklar köpek balığının uçarak gelip Hüseyin abimizin sol emaneti ısırdığını iddia ettiler."

Uçarak gelmiş. Gayet de mantıklı...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Faruk28
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.127
Yorumlar
14
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Faruk28 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı