1100/1200TL oyun sistemi önerileri

Oliqz

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben bir öğrenci olarak fazla bir bütçem yok. Çok fazla da bir beklentim yok. Gta ıv, Battlefield 3 falan oynasam yeter, bütçe monitör 1100-1200. Biliyorum pek mümkün değil ama bütçem bu şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ev ilanı sandım :D
2015-02-05_02h28_37.png

GTA 5 bile oynatır.
 
Ev ilanı sandım :D Eki Görüntüle 48306
GTA 5 bile oynatır.

Ayrıca bunu almışken 30tl daha ekleyip g3258 almak daha mantıklı olur. Link olmadığı için bakamadım, ama monitör full hd değilse başta şansınız varsa TV'ye bağlayıp kullanıp daha sonra biraz daha ekleyerek full hd monitör almanız daha iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna israf arada 50 TL fark var. R7 250 için full hd fazla.

İlerisi için söylemiştim. Neyse o o kadar da önemli değil ancak 30tl ekleyip g3258 alması çok daha iyi olur ilerisi düşünüldüğünde.

Ayrıca şu anda düşük bütçeli sistem toplamak için iyi bir zaman değil zaten dolar çok yüksek yaz aylarını beklemekte fayda var. Yaz aylarında hem büyük ihtimalle dolar düşmüş olacak (önceki senelerde hep böyle oldu) hem de AMD yeni ekran kartlarını süreceği için eski ekran kartlarında fiyat düşüşleri olacak.
 
Performansları çok yakın ancak eksen bilgisayar hakkında bilginiz var mı daha önce duymamıştım. Bence vatan gibi büyük firmaları tercih etmek daha mantıklı olur.
Dogru söylüyorsun fakat alan alıyor yani :) O fiyata öyle kartta bulunmaz ben sadece yardımcı olmak istedim.

Şuan sistem toplamayın dolar düşsün 1 hafta sonra toplayın. Asıl şimdi toplarsanız israf edersiniz.
Murat bey mantıklı konuştunuz. Ayrıca sizi çogu sitede görüyorum :) O profil fotografınızdaki kedicik yıllardır degişmedi :D Çok şirin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı