1100/1200TL oyun sistemi önerileri

Ayrıca sizi çogu sitede görüyorum :) O profil fotografınızdaki kedicik yıllardır degişmedi :D Çok şirin.
Hayvan sevgisi, ne olsun :) Fazla fotoğraf değiştirme taraftarı değilim o yüzden değişmiyorum. Ayrıca beni yardıma muhtaç olan çoğu yerde görmen normal, yardım etmeyi seviyorum.
Konu hakkında dediğim gibi şimdi almayın ucuzlayınca aynı fiyata daha kaliteli bileşenler almış olacaksın. Şimdi alıp en azından birkaç ay daha önce eskiyecek bilgisayarın.
 
@Oliqz Hocam benim yolladıgım daha çok performans verir eger eski bilgisayarınız varsa onun hdd'si ni kullanmanızı tavsiye ederim yoksa 150 tl daha aşarak bütceyi hdd alabilirsiniz eger buda olmassa arkadaşın önerdigi sistemde işlemciiyi g3258 ram'ı da 1600 mhz degiştirmenizi öneririm.
image.jpg
image.jpg
 
@Oliqz Hocam benim yolladıgım daha çok performans verir eger eski bilgisayarınız varsa onun hdd'si ni kullanmanızı tavsiye ederim yoksa 150 tl daha aşarak bütceyi hdd alabilirsiniz eger buda olmassa arkadaşın önerdigi sistemde işlemciiyi g3258 ram'ı da 1600 mhz degiştirmenizi öneririm.Eki Görüntüle 48667 Eki Görüntüle 48668

APU sistem tavsiye etmem. Technopat'taki konulara bakarsanız çok fazla şikayet eden var APU'dan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı