Yüz fotoğrafı çektiğimiz son kısımda hata veriyor. Düzgün ışığa geçin vs. Siz yapabildiniz mi?Nasıl bir test çıkıyor? Görsel ekleyebilir misiniz?
nasıl çözdün reis acil anlat lütfen hesabı doğrulamam gerekiyor para akataramıyorum. özelden mesaj atabilirsin veya iletişim adresi verebilirim insta dc gibiKonuyu hortlatmış oluyorum ama kimlikteki fotoğrafın eski olduğu için, şuandaki yüzünle eşleştiremiyor olabilir. Aynısını bende yaşadım ve buradan yazmanın uygun olmadığını düşündüğüm bir şekilde çözdüm.
marduk883@gmail.comnasıl çözdün reis acil anlat lütfen hesabı doğrulamam gerekiyor para akataramıyorum. özelden mesaj atabilirsin veya iletişim adresi verebilirim insta dc gibi
Banada yardimci olabilir misiniz ayni sorun var sabahtan beri yapamadimmarduk883@gmail.com
Microsoft Teamsden beni Arkadaş ekle halledelim
Cozebildin minasıl çözdün reis acil anlat lütfen hesabı doğrulamam gerekiyor para akataramıyorum. özelden mesaj atabilirsin veya iletişim adresi verebilirim insta dc gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.