12.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
12000
Bugün sitesinden canlı destek hattından görüştüm kampanya yapacaklarmış fenix ile ilgili akşamı bekleyin dediler bazen böyle Hepsiburada gibi aracı kurumlardan ziyade kendi sitesinden daha indirimli olabiliyor artık kısa zaman icinde siparisini veririm en uygun yerden netice olarak modeli belirlediğime sevindim en zoru buydu sanırım herkese iyi günler arkadaşlar yorum yapan her arkadaşıma teşekkürler.

İndirimler ne kadar sürecek mi hocam bir bilgi verdiler mi?
 
Onunla ilgili birşey söylemediler akşamı bekleyiniz dedi o bile hoşuma gitti en azından indirimli alalım alacaksak tebrik ettim gerçekten.Bakalım akşamı bekleyelim kampanya süresiyle ilgili bilgi verirler mutlaka.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Ben arayıp ürün hakkında bilgi almak istediğimi belirttiğimde görevli bayan ben sizi başka birine aktarayım diyerek ya daha yetkili birine aktarmıştı yada daha bilgili birine aktarmıştı. Okuduklarım da bu ilgilerini doğrular nitelikteydi. Şu dönem tatilinde karne indirimleri zamanı aramıştım, yazılım gelecek mi diye sorduğumda net bir süre veremiyorum ama MSI bizim için geliştiriyor demişti. Ne kadar süre daha üretim olacak diye sorduğumda ise şuanlık görünen 2-3 ay daha var tarzı konuşmuşlardı, şuan yaklaşık bir ay geçti sanırsam tekrar bilgi almak daha sağlıklı olabilir.
Hocam eklemeyi unutmuşum:
Instagram hesabından da belirli saatler arasında hizmet veriyorlar. Bir kaç mesajlaşmamız olmuştu.
 
Son düzenleme:
Söylediğiniz çok mantıklı geldi bu ASUS'u alsam ona uyumlu bir RAM alsam gene arada 500 TL bir tasarruf olmuş olur hem 1 TB SSD hem de ASUS güvencesi açıkçası cezbediyor bu üründe dediğim gibi tek negatif 8 GB yetersiz olusuydu sizden ricam bu cihaza hangi RAM'i almam gerek etkin bir performans için bir de bu işlem garanti dısı söz konusu hale getirmez değil mi cihazı neticede açılacak kapağı teşekkürler.

Diğer mesajlarınızı okudum GameGaraj'ı tercih ediyormuşsunuz hayırlı olsun. Garanti meselesini müşteri hizmetlerine sormanı gerekir.
 

Geri
Yukarı