Bir videoyu izledikten sonra çok kötü oldum

Merhaba.

Şu konuda arkadaşın attığı linke tıkladım:


Linki moderasyon ekibi kaldırmış, teşekkür ediyorum kendilerine. Öncelikle şakamatik arkadaşın paylaştığı link Prtsc sitesinin linkiydi, ben de sorun olmaz diye tıkladım. Tıklamaz olsaydım, gözlerini pörletmiş bir kadın dibimden bana bakıyordu. Sizin de aynı hataya düşmemeniz için adını paylaşmıyorum. Bu tarz şeylerden çok korkmam fakat o sırada son ses müzik dinlediğim için çığlık seslerini beynimde hissettim diyebilirim. Şuan çok kötü başım dönüyor, titriyorum, aşırı derecede üşüyorum. Ayağa kalkmaya çalıştığımda başım dönüyor, bayılacak gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? Epilepsi belirtisi olabilir mi, çok korkuyorum şuan.
2-3 komedi videosu izle düzelirsin :)
 
Biz ona "Korkunçlu Karı" diyoruz. Geçmiş olsun, ben de yaşadım onu. 5-6 yıl oldu galiba. En net hatırladığım şey, bilgisayarı jet hızında kapatıp oturma odasına gitmem ve üzerime bir yorgan örtmemdi.

En az 2-3 gün etkisini hissedersin dostum. Sana da ders olsun, Prtsc ile başlayan hiçbir siteye girme. İnsanı kalpten götürür vallahi.

Bu arada merak eden arkadaşlar, merak etmenize gerek yok. Herkes yedi bu jumpscareyi. Klasiklerden bir Jeff the Killer olması gerekiyor.
 

Geri
Yukarı