Her bütçeye uygun kulak içi kulaklık önerilerim

Katılım
19 Ekim 2018
Mesajlar
12.725
Makaleler
7
Çözümler
112
Merhabalar, yaklaşık 4 ay önce bir kulaklık listesi hazırlamıştım artık güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum, zira o listede artık hiç önermediğim ürünler bulunuyor.

O zaman başlayalım. :)


Bu ürün indirimlerde 50 TL'ye düşebiliyor ve düşük bütçede en iyi alternatilerden birisi.


EDR1 ile aynı fiyatta ancak EDR1'den daha üstün bir model.


EarPods tarzında bir kulaklık arayan ama çok fazla ücret ödemek istemeyenler için iyi bir alternatif.


Yukarıdaki alternatileri beğenmeyenler için bir seçenek. Artı olarak mıknatıslı sürücüye sahip.


Modüler bir yapıya sahip, tasarımı TWS kulaklıklar gibi bu sayede kulağa güzel oturuyor ve 10 mm dinamik sürücüleri var.


Üvey kardeşi Airdots'dan daha kaliteli ve iyi bir model. Qualcomm QCC3020 yonga seti kullanıyor bu sayede özel APTX ses protokolü özelliğine sahip oluyor. Ayrıca dokunmatik müzik kontrolüne sahip. Düşük bütçeli TWS kulaklıklar arasında iyi bir model.


Fiyatına göre dolu dolu bir kulaklık, kızıl ötesi sensörlere ve Hall Switch özelliğine sahip. Ayrıca mobil uygulama desteği bulunuyor. Görünüş olarak birkaç fark dışında AirPods ile neredeyse aynı replika AirPods yerine bu model tercih edilebilir.


Sennheiser'ın düşük bütçe için çıkardığı bir model kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum. Basları abartılmış değil Sennheiser'ın kulakları zaten bas olarak biraz geri plandadır ama tizler ile gayet dengeli.


Oldukça kullanışlı bir model, Falcon yonga seti kullanıyor. Şarj kutusu powerbank olarak kullanılabiliyor. Bu fiyat bandındaki kulaklıklarda pek göremediğimiz AAC ses protokolünü kullanıyor böylece daha iyi bir ses kalitesine sahip oluyor. Oyun ve müzik için biçilmiş kaftan.


Eğer bas ağırlıklı bir kulaklık arıyor iseniz bu bütçedeki en iyi seçenek, CX 80s ile arasında pek fark yok ancak hem modüler hem de bas performansı daha yüksek olduğu için bunu listeye aldım.


KZ'nin kaliteli ve iyi modellerinden. AAC ses protokolü kullanıyor ve oyun modu bulunuyor.


Günlük kullanım ve görüşmeler için uygun bir model, mikrofonu temiz ses iletiyor. Ancak müzik için pek uygun olduğunu düşünmüyorum zira bas/tiz dengesi iyi değil.


Minik bir AirPods kopyası, fiyatına göre kaliteli ve performanslı bir ürün. İndirimde 260-270 TL bandında bulabilirsiniz.


Fiyatına göre iyi bir kulaklık APTX ses protokolü desteği sayesinde daha iyi bir ses kalitesi ve düşük gecikme süresi sunuyor.


Spor ve günlük kullanım için uygun bir model, IPX7 su geçirmezlik sertifikası bulunuyor.


Samsung'un fiyatına göre güzel ses ve malzeme kalitesi sunan modellerinden. Mobil uygulama desteği ve yüksek kullanım ömrü sunuyor.


"Kablolu kulaklığa bu kadar para mı verilir?" demeyin hemen, gerçekten fiyatını hak eden bir ürün kaliteli kablosu ve sürücüleri ile CX300S yüksek bütçeli kulak içi kulaklık arayanlar için mükemmel bir alternatif.



Oyun odaklı bir kulaklık bu yüzden baslar daha yoğun eğer müzik ağırlıklı kullanmayı düşünüyorsanız üzebilir.


ANC'ye ve kızıl ötesi sensörlere sahip, kullanım ömrü olarak yüksek değerler sunan kaliteli bir model.


Jabra'nın ses konusunda harika bir firma olduğunu düşünüyorum, bir alt modelini deneyimlemiştim ses kalitesi çok iyiydi. Baktığım incelemeler ve yorumlarda da bu modelin çokça beğenildiğini gördüm. Yakınımda kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile listeye aldım.


Sennheiser'ın kaliteli bir modeli daha, bas/tiz dengesi ve malzeme kalitesi iyi. Su ve toz geçirmezlik sertifikası olarak IPX4 bulunuyor.


Spor için ideal, geniş pil kapasitesi sayesinde uzun süre günü götürecek bir model.


Normalde listeye Apple marka ürün almayacaktım ancak bu modelin silikon yalıtımı ve ANC performansı rakiplerine göre çok daha iyi olduğu için haksızlık etmek istemedim.

Evet hepsi bu kadardı, okuduğunuz için teşekkürler. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)











 
Jabra Elite 75 t Kullanıcısıyım. Ses kalitesi muazzam. Mikrofon ideal. Kulağa oturması çok iyi ki küçük kulaklı birisiyim. Dipses sorunu oluyor arada. Sol kulaklık tek başına kullanılmıyor.
 
Kulak içi kulaklıklardan pek anlamam ama KZED12'nin malzeme kalitesiz pek iyi durmuyor. Özellikle.

1615739453893.png


Siyah ve kırmızı plastik kısım.

1615739494351.png


Ve kablosu. Eline sağlık bu arada.
 

Geri
Yukarı