Lise sınavları ertelenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ertelenebilir. Çünkü ziya Selçuk okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacağını söyledi. Açıkçası bir 8. sınıf öğrencisi olarak LGS'den sonra okula asla gitmem.
 
Bakın bu dediğinizi anlayabiliyorum ve itiraz etmiyorum kesinlikle. Ancak az önce virüs falan diyen arkadaş olmaması için bahane aramaktan başka bir şey yapmıyordu.

Şöyle ornek vereyim sizin dediğinize de okulda olsanız sözlüleriniz 80 90 girilecekti ama öğretmenler bu çocuk derse geliyor diyerek yüksek sözlü giriyorlar.
Haklısınız. Zaten sınav olmasın diyenlerin çoğu adam akıllı derse girmeyenler, not tutmayanlar. Benim gibi not tutanlar ve derse girenlerin sınavlar iptal olsun tagine destek çıktığını pek düşünmüyorum. Sınavlar bence de yapılmalı. İptal olsun diye ağlamıyorum. Geçen sene sözlülerim ile bu sözlülerim arasında 5 puan oynadıysa oynamıştır, ikinci dönem sınavlarına çalışmaya başladım bile, iptal edilseler de yapılsa da benim için pek önemli değil, hedefim 2 sene sonra istediğim yerde eğitim görüyor olmak. İşin bir de hastalık bölümü var, evinde kronik hastası olan öğrencilerin çokluğunu hepimiz biliyoruz, bu öğrenciler sınava giderken korkmakta ve iptal olsun demekte haklılar bence.
 
Kanka birkaç ay sonradan bu zaman dilimine ışınlandım. Ertelemiyorlar haberin olsun :D

Merhaba arkadaşlar, henüz 1. sınavlarım bitmemişken WhatsApp grubundan 2. sınavların tarihleri açıklandı. Aşırı stres yapıyorum 10 güne yetişmez bu konular imkansız neredeyse. Ne yapacağım zaten 1. sınavlarım kötü geçti sizce ertelenir mi? Kafam allak bullak.
 
Aynen kardeşim. S ve kadim dostu j'den başka seçenek yok sizin için.
Bunun komik bi yanı varsa keşke belirtseydin. Neyse sen denek olarak devam et madem kabul ediyorsun. He bu ara da umarım mutasyonlu virüs sana da bi uğrar nasıl fikir. Hatta taşıyıcı olursun kim bilir.
 
He bu ara da umarım mutasyonlu virüs sana da bi uğrar nasıl fikir. Hatta taşıyıcı olursun kim bilir.
Böyle bir şeyi dilemeniz hiç hoş değil. Çok ayıp, farklı görüşlerinizi böyle kötü dileklerle bildirmek kötü bir şey.
 
Bunun komik bi yanı varsa keşke belirtseydin. Neyse sen denek olarak devam et madem kabul ediyorsun. He bu ara da umarım mutasyonlu virüs sana da bi uğrar nasıl fikir. Hatta taşıyıcı olursun kim bilir.
Umarım sen de bir gün sistemin içinde ne kadar küçük bir parça olduğunu ve maalesef bu ülkede seni beni takmayacaklarını anlarsın.
 
Sınava çalışmamız gerekiyorken Almanca öğretmeninin ben üşenmedim soru hazırlayıp attım size hepsini deftere yazacaksınız eşek gibi diyor,aynen kardeşim eğitim efsane.
 
Okul açılmaz ama sınavları yaparlar sınavları yapmazlarsa ülkedeki tüm düzen çöker (eğitim anlamında).
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı