Steam'den Forza Horizon 4 aldım

havucarr0t

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
213
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet, arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Forza Horizon 4 aldım, 92TL'ye. Arabaları severim, Online kısmını da sevdim benim için oynanış süresi önemli. Arabaları severim ama oyunda çok iyi araba kullanamam yani GTA 5'de ortalama bir araba sürücüydüm. Sizce Forza 4 beni kendini oynattırır mı? Online kısmını sevdim ama Forza oynayacak arkadaşım yok ama belki Forza 4 arkadaşı bulabilirim bilmiyorum. Peki kısacası beni pişman eder mi 92 TL'ye veya 92TL'ye başka oyunlar alabilir miydim?
 
Evet, arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Forza Horizon 4 aldım, 92TL'ye. Arabaları severim, Online kısmını da sevdim benim için oynanış süresi önemli. Arabaları severim ama oyunda çok iyi araba kullanamam yani GTA 5'de ortalama bir araba sürücüydüm. Sizce Forza 4 beni kendini oynattırır mı? Online kısmını sevdim ama Forza oynayacak arkadaşım yok ama belki Forza 4 arkadaşı bulabilirim bilmiyorum. Peki kısacası beni pişman eder mi 92 TL'ye?

Pişman etmez, 2 saatlik oynama hakkınız var. Saati doldurmaz ve 2 haftalık zamanı doldurmazsanız iade edebilirsiniz.
 
Bunun cevabını oynayarak kendiniz bulun, 1 saat kadar oynayın memnun kalmazsanız iade edersiniz. Benim fikrimi soruyorsanız bence gayet
Dediğim gibi deneyeceğim ama baktığım kadarıyla çoğu kişi pişman etmez diyor ve başka oyun alma kısmına gelince... Yine biraz para biriktirip oyun alabileceğimi düşünüyorum.
 
Oyun sizi üzmez çok sağlam oyundur. Fiyatı, Steam sağ olsun gayet uygun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı