Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Datapack, mod vs. yüklü mü? Böyle bir yapı Minecraft'ta yok. Kardeşiniz veya siz yapmış olabilirsiniz ya da datapack yoluyla oluşmuş olabilir. Başka bir ihtimali yok.
 
Katman kayası Creative mod dışında hiçbir şekilde kullanılamaz, kırılamaz ve şekillendirilemez. O yüzden kardeşinizin yapmış olması olası. Ayrıca gördüğünüz ve "what's up" diyen siyah adamlar da Enderman'dır, saldırmamış olması da gözlerine bakmayı kesmezseniz yerinde sabit kalır. Minecraft oynayanlar için genişleterek yazayım, Enderman'ın gözüne bakarsanız sakın göz temasını kesmeyin ve hareket etmeyin, olduğu yerde donup kalacaktır. Bu sırada eğer arkadaşlarınızla oynuyorsanız arkadaşınız gelip rahatça kesebilir.
 
Hay Allah'ım. Ya çocuğu benden iyi mi bileceksiniz?

Benim arkadaşımın 3 yaşındaki kardeşi var Valorant oynuyor. Artık 3 yaşındaki çocuklara bebek gözüyle bakmayın. Cheats on demişisiniz Creative'den eşya vermişsiniz yüksek ihtimalle troll ama en sonunda bilgisayarı gece açmıştır demişsiniz. Minecraft'ı yarım yamalak bildiğin aşikar ve bu durumda kardeşin gece bilgisayarı açmış izlediği videolardan mı ne artık öğrenmiş ve yapıyı yapmış sen attıktan sonrada muhtemelen yapıları da değiştirdi kırılan bloklar yünler bedrock ağlar bence her şeyi anlatıyor.

Konu troll belli. Kardeşim Creative geçemiyor 3 yaşında diyorsun. Sonrada troll değil diyorsun. Bedrock Survival'da alınamaz. Kardeşin geçmediyse kim geçti? Cinler mi?

Açar açar merak etme ayrıca troll olduğunu biraz bende inanıyorum o kadar şeye itiraz etmek.
 
Hocam konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş. Zaten şu an umurumda değil. Zamanında açtığım herkesin troll dediği fakat troll olmayan bir konu, ne yaparsın.

Ben troll olarak düşünmüyorum konuyu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı