İ3 3220 vs G3258

Yemliha DUMAN

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, arkadaşlar işlemciyi değiştireceğim fakat pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum. İşlemcim Intel Core i3-3220 3.30GHz, ben Intel Pentium G3258 3.2GHz almayı düşünüyorum, oc yapacağım için bu işlemciyi seçtim. Benim bilgim bu işlemci baya yüksek hızlara çıkabiliyormuş oc ile, ben 4.4GHz çıkartmayı düşünüyorum. Sorum şu, oc ile eski işlemcimden aldığım performansı verir mi ? Yada onun performansının altında kalır mı ? Tahminimce kalmaz ve hatta daha iyi olur, ama bir soruyum dedim işlemciler konusunda aşırı bilgim olmadığından.
 
Bence 2 çekirdek işlemci almayın elinizdekide o kadar kötü değil ve ileride 2 çekirdek işlemci oyunlarda desteklenmeyebilir.
 
İnternette FX 8350' ile karşılaştırılan videoları var,fakat ben multiplayerde sıkıntı çıkarabileceğine inanıyorum.
 
Yuh, yok öyle bir şey. İyi o zaman herkes İ5 alacağına gitsin G3258 alsın.
Yok öyle bir dünya.
Aynen recep baltaş geçen gün bununla ilgili açıklama yaptı git oku. 2 çekirdek asla 4 çekirdekle aynı olamaz. Bu arada 2 firmada intel olduğu sürece. Amd ise yakalayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı