Bilinç altı ve rüyalar

nevtugardic

Decipat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
2.609
Makaleler
3
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde foruma bir süre ara vermiştim fakat bu konuyu açma gereği duydum. Son günlerde acayip şekilde saçma sapan rüyalar görmeye başladım. İlk olarak bir tane rüyamda okuldan arkadaşlarım ile geziyor fakat rüya gördüğümü nasılsa anlıyordum. Hangi yılda olduğumuza bakmak amacı ile saatime baktığımda nasılsa bir şey beni engelliyordu. Neyse arkadaşlarım ile gezerken tekrar baktığımda 2020, birkaç dakika sonra baktığımda 2023, 2050,2090 diye gidiyordu. Aklıma acaba geleceği mi görüyorum diye bir düşünce geldi. Sonra bazı binaların kıpırdadığını görüyordum. Acaba odaklansam ne olduğunu görebilir miyim diye denediğimde binanın şu anki halinden gelecekteki haline ufak bir geçiş görüyordum. Bildiğiniz bina yıkıyor yenisi yapılıyor, modernleşiyor gibi gibi. Aynısını insanlara denediğimde ise bir tane arkadaşımın şu anki halinden en yaşlı haline hayatı gözlerimin önünde geçiyordu. Sonra rüyada uyandım ve nasılsa tekrar rüya gördüm.

İkinci rüyamda ise forumdan "ellie" profil fotoğrafı olan bir kız ile tanışıyor ve nasıl ise sevgili oluyordum 😅. Sonra arkadaşlarım ile beyoğlu'na gidiyor bir tane otobüsün arkasına tutunup adrenalin yaşıyorduk. Otobüs şoförü kızınca ben atladım arkadaşlarım devam ediyordu. Neyse sonra arkadaşlarım aradı bir yerde buluştuk ve şoför biz kovalıyor. 2 tane araba ile kaçıyoruz. Bir tanesinde arkadaşlarım bir tanesinde forumdan s*vgilim var. Garip olan şey arabayı klavye ile kullanıyoruz. Adamdan kaçtıktan sonra arkadaşlarım ve biz başka yollara gidiyoruz. Ben yeni s*vgilim ile romantik bir an yaşıyorum. Çok garip 2 tane rüyamı anlattım. Sizce ne böyle rüyalara sebep oluyor olabilir?
@Vavien.
@MisakiTaro
@Setsuna Yuki @Samotne Ciasteczka @RPM
@Haruki Murakami hocam ifade bırakmışsınız cevap da isterim 😀.
 
Son düzenleme:
Bence rüyanızda oyun oynamışsınız.

Hayır hocam oyun falan değil. Bu arada 2. rüyanın sonunda GTA 5 gibi polisler bir anda peşimize takılıyor sonra bir anda hile girme yeri çıkıyor sonra polisler bir anda yok oluyordu. 1. rüyaya sebep olan şey büyük ihtimal daha yeni Quantum Break'ı bitirmem 😅.
hayatımda hiç sevgilim olmamıştı ve o rüyada olmuştu. Sanki gerçek gibiydi. Kalktığım an keşke gerçek olsa demiştim 🤣.
 
Son zamanlarda bilim kurgu temalı bir film izlediysen olabilir. Sosyal konusu burada eskiden çok vakit geçirmenden dolayı olabilir. Sevgili mevzusu ise hormonlardan dolayı.

O gün herhangi bir şeye çok odaklanırsan, rüyanda da onu görüyorsun genellikle. Bilinçaltında ne varsa o oluyor.
 
1. rüyaya sebep olan şey büyük ihtimal daha yeni Quantum Break'ı bitirmem 😅.
Zaman konusu üzerine dayalı bir oyun. Oldukça da ilginç bir hikayesi vardır. Dediğim gibi, fazla ilgilenmişsiniz bu oyuna karşı. Doğal olarak da bilinçaltına işleyip rüyanda karşına çıkmış.
 
Tek sorum var. Yatmadan önce kaç saat GTA V oynadınız? :D

Hocam GTA 5'i bırakalı 5 ay oluyor fakat çok fazla hayatımda olan bir oyun.
@strigoi aynen zaman ile alakalı olduğundan bilinç altıma işlemiş. Arkadaşım bilinç altımın gelişmiş olduğunu söyledi. Hatta oyunu oynadıysanız Q yeteneğini bilirsiniz. Geçmişte olan şeyi yerinde yeniden görebiliyorsunuz. Aynısı bende gelecek için oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı