AkaiYoru
Hectopat
Öğretmen 10 tane pdf attı çalışın diye. Bir sürü konu var. Matematikten çalışmamız gereken dolu dolu 4 tane fasikül var. Ve bunları tamamlamak için 1 haftamız var.
	
		
			
		
		
	
				
			Öyle bir söylem var. "hadi inşallah, ağızının duası" gibi bir anlamı var.Anlamadım ?
İptal olmayacak. Çünkü yapılanlar var. Ama dediğin doğru, ne olacağı hiç belli olmuyor.MEB'in işi belli olmaz. Yapacağız derler ama son dakika iptal edebilirler, yapabilirler de.
@yesososo Komik olan nedir?
Umarım ertelenir ya da iptal olur. Vakalar 20000 gibi bir sınırı aştı.İptal olmayacak. Çünkü yapılanlar var. Ama dediğin doğru, ne olacağı hiç belli olmuyor.
İptal olacaksa biz şu an niye okula gidip riske giriyoruz?Umarım ertelenir ya da iptal olur. Vakalar 20000 gibi bir sınırı aştı.
Aslında önümüzdeki 2. yazılıları da yapıp yazılı olayını bitirseler güzel olur.İptal olacaksa biz şu an niye okula gidip riske giriyoruz?
Benim görüşüm hazır şu an 2. sınavları yapanlar gidiyorken, ilkleri bitirenlerde gitmeli. Sonrasında yok virüs, yok ertelenmeli olayları olmamalı.
Aynen öyle. Gerçekten bu fikre de katılmayan varsa şu an sınav olanları, bizleri enayi yerine koyuyorlardır.Aslında önümüzdeki 2. yazılıları da yapıp yazılı olayını bitirseler güzel olur.
Ne alaka dostum? Sınav olduğumuz şartlara bir bak istersen eşitlik mi var? Eee ben de Kasım'da sınav olanlardanım birkaç sınavım kalmıştı girilmedik, 2 hafta öncesine kadar bitirdik. Bu süre zarfında nasıl onca dersin 4 5 ünite konusunu yetiştirelim? Gel bunu açıkla bana zamanla yarışıyorum burada ben.Aynen öyle. Gerçekten bu fikre de katılmayan varsa şu an sınav olanları, bizleri enayi yerine koyuyorlardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.